Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος ο Δήμος Κομοτηνής τίμησε τους ηλικιωμένους δημότες του ενόψει της παγκόσμιας ημέρας “τρίτης ηλικίας”.

Το Κέντρο Μέριμνας και Αλληλεγγύης (ΚΕΜΕΑ) του Δήμου δεξιώθηκε τα μέλη των δύο ΚΑΠΗ της πόλης, παρουσία και του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Μαρωνείας και Κομοτηνής κ.κ. Παντελεήμονος, ο οποίος κατέθεσε τον σεβασμό του στους τιμώμενους και τους ενθάρρυνε στον καθημερινό αγώνα που αυτοί καταβάλλουν εν μέσω οικονομικής κρίσης, τόσο για τη δικής τους διαβίωση όσο και για των παιδιών και των εγγονιών τους.

“Ο Δήμος Κομοτηνής βρίσκεται δίπλα στους ηλικιωμένους δημότες του κάθε μέρα, όλο τον χρόνο, με ιατροφαρμακευτικές παροχές, υποστηρικτικές δράσεις, ενημερωτικές και ψυχαγωγικές εκδηλώσεις και δραστηριότητες, κ.ά.”, σημείωσε ο Πρόεδρος του ΚΕΜΕΑ κ. Γιάννης Γκαράνης, και συμπλήρωσε: “Επ’ ευκαιρία ωστόσο της παγκόσμιας ημέρας “τρίτης ηλικίας”, παραθέτουμε και την καθιερωμένη δεξίωση για αυτούς τους συνδημότες μας, από τους οποίους πάντα οι νεότεροι μαθαίνουμε και παραδειγματιζόμαστε για το πως πρέπει να πορευόμαστε στη ζωή“.