«Στα θέματα του τόπου μας δεν υπάρχουν βολικοί “προηγούμενοι” και επόμενοι, ούτε “δικοί μας” και “δικοί σας”»

Σε… βεντέτα» τείνει να εξελιχθεί η αντιπαράθεση για το νέο Νοσοκομείο Κομοτηνής μεταξύ του πρώην βουλευτή Ροδόπης και τέως Υπουργού, κ. Γιώργου Πεταλωτή, και του μέλους της Περιφερειακής Επιτροπής ΑΜ-Θ του ΣΥΡΙΖΑ και υποψήφιου Βουλευτή Ροδόπης, κ. Δημήτρη Χαρίτου. Στην αρχική τοποθέτηση του κ. Πεταλωτή απάντησε καυστικά ο κ. Χαρίτου, με τον πρώην Υπουργός να σπεύδει να ανταπαντήσει με εξίσου καυστικό ύψος. Σημειωτέον ότι η όλη αντιπαράθεση εξελίσσεται μέσω των προσωπικών λογαριασμών των δύο ανδρών στο facebook.

Στην ανταπάντησή του ο κ. Πεταλωτής αναφέρει:

«Και επειδή, κάποιοι “αριστεροί” που αναγνώρισαν τον εαυτό τους προφανώς στην περιγραφή μου ως προς την πολιτική υποκρισία τους, με ποστάρισμα -απάντηση επιβεβαιώνουν όσα αναφέρω και για τη θέση που έπαιρναν δίπλα στους πετροβόλους κατά του Πρωθυπουργού αλλά και για την ωριμότητα που είχε προς έναρξη το έργο.

Με τους χρόνους τα μπερδεύουν λίγο και φυσικά δεν ζητάνε να καταπιούν την γλώσσα τους όσοι μετά την κυβέρνησή μας απέσυραν τη χρηματοδότηση για το έργο, γιατί πάντα άλλος ήταν ο εχθρός τους. Για την υποκρισία τους να κάνουν μνημόσυνο με ξένα κόλλυβα δεν βλέπω να λένε τίποτε. Εξάλλου γι’ αυτούς υπάρχουν μόνον αυτοί, ο Υπουργός (τον οποίο διέσυραν με τα πολιτικάντικα περί τυχαίας συνάντησης στη ΔΕΘ και συγχαρητηρίων που με σεμνότητα τα αντιμετώπισε) και ουδείς άλλος. Εν αντιθέσει με μένα, που αποδίδω τα εύσημα και σε όσους έτρεξαν για το θέμα αυτό, αλλά και σε όσους το τρέχουν σήμερα, μεταξύ των οποίων και ο Υπουργός κ. Ξανθός. Γιατί στα θέματα του τόπου μας δεν υπάρχουν βολικοί “προηγούμενοι” και επόμενοι, ούτε “δικοί μας” και “δικοί σας”. Τους ευχαριστώ δε και για τις φωτογραφίες από τις συσκέψεις που κάναμε με τη ΔΕΠΑΝΟΜ. Αυτοί ήταν και πάλι έξω».