«Ανεξάρτητη Επιμελητηριακή Πρωτοβουλία», είναι η ονομασία του συνδυασμού με τον οποίο ο Γιάννης Κλιτσίκης θα διεκδικήσει την Προεδρία του Επαγγελματικού & Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Ροδόπης στις εκλογές που θα διεξαχθούν στις 4-5 Δεκεμβρίου.

Κεντρικό σύνθημα του υποψηφίου Προέδρου του Επιμελητηρίου, αποτελεί το κάλεσμα-παρότρυνση προς τους επαγγελματίες «ΜΑΖΙ από το χθες στο ΑΥΡΙΟ».

Κοινοποιώντας και το έμβλημα της παράταξής του, ο κ. Κιλτσίκης τονίζει:

«Με χαρά σας παρουσιάζουμε το σήμα-λογότυπο του συνδυασμού μας. Ένα σήμα που πρεσβεύει την Ανεξάρτητη Επιμελητηριακή Πρωτοβουλία, που έχει ως κύριο σκοπό της να συμβάλλει στην ανάπτυξη για την ανταγωνιστικότητα των επιχειρήσεων με μοναδικό γνώμονα την ενίσχυσή τους, και να προχωρήσουμε όλοι ΜΑΖΙ, ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΣΤΟ ΑΥΡΙΟ.

Ήρθε η ώρα να συνειδητοποιήσουμε ότι έχουμε δύναμη την οποία μπορούμε να διοχετεύσουμε ΜΑΖΙ προς την κατεύθυνση της ανάπτυξης και της ενίσχυσης των επιχειρήσεών μας. Ας συσπειρωθούμε και ας δώσουμε σε όλους να καταλάβουν ότι η αιχμή του δόρατος είμαστε εμείς και κανένας άλλος, ούτε κόμματα ούτε τα πρόσωπα, παρά μόνο οι ατελείωτες ώρες που βρισκόμαστε στις δουλειές μας.

Με εκτίμηση, Κιλτσίκης Ιωάννης»