συμεωνιδησΗ Περιφερειακή Διεύθυνση Π/θμιας και Δ/θμιας Εκπαίδευσης Αν. Μακεδονίας – Θράκης, ανακοίνωσε ότι σύμφωνα με τον Ν. 4310/2014 (ΦΕΚ 258/τ.Α΄/08-12-2014) και ύστερα από απόφαση του Περιφερειακού Διευθυντή Εκπαίδευσης κ. Σάββα Μελισσόπουλου, ορίστηκε ως Προϊστάμενος του νεοσύστατου Γραφείου Μειονοτικής Εκπαίδευσης, ο κ. Συμεωνίδης Βασίλειος του Θεοδώρου, Διευθυντής του 10ου Δημοτικού Σχολείου Κομοτηνής.

Ο κ. Συμεωνίδης έχει αυξημένη εμπειρία στη Διοίκηση της Εκπαίδευσης και ειδικότερα στη Μειονοτική Εκπαίδευση. Έχει συνολικά 32 χρόνια υπηρεσίας, και πέρα από το βασικό του Πτυχίο, κατέχει μεταξύ άλλων, Μεταπτυχιακό Δίπλωμα του Τμήματος Γλώσσας, Φιλολογίας και Πολιτισμού Παρευξείνιων Χωρών του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης, με τίτλο: «Νομοθετικό πλαίσιο της Μειονοτικής Εκπαίδευσης, ανακολουθίες, προβλήματα και προβληματισμοί, κριτική αντιμετώπιση».

 

Η Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Α.Μ.Θ., με την ευκαιρία της ανάληψης των καθηκόντων του, του εύχεται κάθε επιτυχία στο απαιτητικό και ιδιαίτερα σημαντικό έργο που αναλαμβάνει.