Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση για τα παιδιά των μελών της πραγματοποίησε και φέτος η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ροδόπης, στην οποία παρέστησαν ο μητροπολίτης Κομοτηνής κ. Παντελεήμων, ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ροδόπης, Αστυνομικός Υποδιευθυντής κ. Σεβδυνίδης Μιχαήλ, ο Διοικητής του Τ.Δ.Α. Κομοτηνής και εκπρόσωπος του Διοικητή της Σχολής Αστυφυλάκων, Αστυνόμος Α΄ κ. Ελευθεριάδης Γεώργιος, και ο Εκπρόσωπος της Ένωσης Αξιωματικών ΕΛ.ΑΣ. Περιφέρειας Α.Μ.-Θ. και Οργανωτικός Γραμματέας, κ. Βασιλειάδης Παναγιώτης.

Η εκδήλωση στέφθηκε από απόλυτη επιτυχία και κατά τη διάρκειά της μικροί και μεγάλοι απόλαυσαν το παιχνίδι και τον χορό με τα ξωτικά, τον Μίκυ, τη Μίνι, τα φουσκωτά παιχνίδια, καθώς και το συντριβάνι σοκολάτας με το ποπ-κορν και το μαλλί της γριάς που προσφερόταν άφθονα.

Ο χώρος των εστιατορίων του Τ.Δ.Α. Κομοτηνής μετατράπηκε σε έναν τεράστιο παιδότοπο και μέσα σε εορταστικό Χριστουγεννιάτικο κλίμα, έγιναν όλοι παιδιά απολαμβάνοντας με ξεγνοιασιά  ποιοτικό χρόνο με τις τρυφερές αυτές υπάρξεις που σε αντίθεση με τα περισσότερα παιδιά της γης, θυσιάζουν στον βωμό της ασφάλειας των πολιτών την αυτονόητη ανάγκη τους για παρουσία των γονέων τους δίπλα τους και  στα σπίτια τους τις ημέρες των εορτών.

Στο κλείσιμο της βραδιάς φωτογραφήθηκαν με τον Αϊ Βασίλη που τους μοίρασε αναμνηστικά δώρα και σοκολάτες.

Με ανακοίνωσή της η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ροδόπης, ευχαριστεί τον Διοικητή της Σχολής Αστυφυλάκων, Αστυνομικό Διευθυντή κ. Δασκαλάκη Παύλο και τον Διοικητή του Τ.Δ.Α. Κομοτηνής, Αστυνόμο Α΄ κ. Ελευθεριάδη Γεώργιο, για τη παραχώρηση της αίθουσας, καθώς επίσης τα μέλη της και τα παιδιά που εθελοντικά βοήθησαν στην πραγματοποίηση της εκδήλωσης.