Την προσθήκη του Αχιλλέα Αγγελόπουλου στο προπονητικό επιτελείο ανακοίνωσε η ΠΑΕ Πανθρακικός.

Αισιόδοξος για παραμονή

«Αισθάνομαι όμορφα που επιστρέφω στην Κομοτηνή και τον Πανθρακικό με την ιδιότητα του προπονητή. Θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση και φυσικά τον Μάνουελ Ρόκα για την εμπιστοσύνη. Πιστεύω πως αν συνεχίσουμε τη σκληρή δουλειά, με δεδομένο τους ποιοτικούς παίχτες που διαθέτει η ομάδα, και φυσικά με τη βοήθεια του κόσμου, θα καταφέρουμε να πετύχουμε τον στόχο της παραμονής», δήλωσε ο παλαίμαχος αμυντικός.

Ο Αχιλλέας Αγγελόπουλος γεννήθηκε στις 31 Μαρτίου 1977 στα Τρίκαλα και άρχισε την καριέρα του ως ποδοσφαιριστής το 1996 στην ομάδα των Τρικάλων. Το 2002, και μετά από ένα σύντομο πέρασμά του από τον Ναυπακτιακό Αστέρα, υπέγραψε στην ομάδα της Καλλιθέας όπου και έμεινε έως το 2006. Την αγωνιστική περίοδο 2006-2007 αγωνίστηκε στον Αγροτικό Αστέρα και στη συνέχεια ήρθε στην Κομοτηνή όπου και έμεινε δύο χρόνια. Από το 2009 έως και τη λήξη της ποδοσφαιρικής του σταδιοδρομίας, αγωνίστηκε σε Πιερικό, Τρίκαλα, Αγροτικό Αστέρα και Εθνικό Γαζώρου.

Στην ομάδα των Σερρών υπήρξε και βοηθός προπονητή την περίοδο 2012-2013 κατακτώντας την άνοδο στο πρωτάθλημα της Β΄ εθνικής κατηγορίας.