Τη θέση του παραιτηθέντος κ. Κοσμά Καραΐσκου από την παράταξη του “Σπάρτακου” στο δημοτικό συμβούλιο Κομοτηνής, λαμβάνει από σήμερα ο κ. Αθανάσιος Σαλαμάνης.

Πρόκειται για προαποφασισμένη πρακτική της δημοτικής παράταξης, η οποία σε σχετική της ανακοίνωση αναφέρει:

«Από την πρώτη στιγμή της επίσημης παρουσίας μας στις εξελίξεις του δήμου Κομοτηνής, είχαμε διακηρύξει ότι ο «Σπάρτακος» είναι μια ενεργή ομάδα πολιτών που θα επιδιώξει όσο γίνεται πιο συλλογικές μορφές δράσης και συμμετοχής στα κοινά για τους ανθρώπους που τον απαρτίζουν – τόσο εντός όσο και εκτός του Δημοτικού Συμβουλίου.

ΕΚΛΟΓΙΚΟ-ΚΕΝΤΡΟΜέσα σε αυτό το πλαίσιο, και επίσης επιθυμώντας να δώσουμε την ευκαιρία σε όσο γίνεται περισσότερα μέλη της κίνησής μας να αποκτήσουν εμπειρία του κορυφαίου θεσμού της πόλης μας, προχωρούμε σε μια πρώτη ανανέωση της εκλεγμένης δημοτικής μας ομάδας, με την παραίτηση του Κοσμά Καραΐσκου από το αξίωμα του δημοτικού συμβούλου. Στη θέση του αναλαμβάνει καθήκοντα, από την Πέμπτη 29/10/2015, ο Αθανάσιος Σαλαμάνης, πρώτος επιλαχών για την παράταξή μας στη σταυροδοσία των περσινών αυτοδιοικητικών εκλογών.

Πρόκειται φυσικά για μία από τις γνωστές και αξιόλογες προσωπικότητες της περιοχής μας, που πραγματικά τίμησε με την παρουσία του το τότε ψηφοδέλτιό μας, και τώρα είμαστε απολύτως βέβαιοι ότι θα τιμήσει και το Δημοτικό Συμβούλιο της πόλης μας, αλλά και θα προσφέρει ουσιαστικά σε αυτό με την πείρα, τις γνώσεις και την αγάπη του για την πόλη μας και τους κατοίκους της.

Εμείς τον καλωσορίζουμε, δηλώνουμε χαρούμενοι που θα συνυπάρξουμε μαζί του για τα επόμενα χρόνια, και του ευχόμαστε καλή δύναμη και καλούς αγώνες».