Ο Άδωνις Γεωργιάδης ήταν ο πρώτος από τους υποψηφίους προέδρους της ΝΔ που επισκέφθηκε την Κομοτηνή, στις 15 Οκτωβρίου, μια εβδομάδα μετά την ανακοίνωση των εσωκομματικών εκλογών του κόμματος για την 22α Νοεμβρίου.

Κι όπως πληροφορούμαστε, τις επόμενες μέρες και εκτός απροόπτου, πιθανότατα εντός του Σαββατοκύριακου, μια εβδομάδα δηλαδή πριν την εκλογική διαδικασία που έχει οριστεί για τις 20 Δεκεμβρίου, θα βρεθεί ξανά στην Κομοτηνή.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, ο μαχητικός πολιτικός προγραμματίζει και δεύτερη επίσκεψη στην Κομοτηνή, αφενός διαπιστώνοντας ότι η υποψηφιότητά του αναπτύσσει αθόρυβη μεν αλλά υπολογίσιμη δυναμική στην περιοχή, αφετέρου επειδή σκοπός του είναι να πραγματοποιήσει έναν ανοιχτό διάλογο με τους πολίτες, όχι μόνο για τα μείζονα θέματα της χώρας, αλλά και για τα φλέγοντα τοπικά ζητήματα, όπως π.χ. αυτό της οριακής λειτουργίας του νοσοκομείου Κομοτηνής, για το οποίο μάλιστα θα γίνει και συλλαλητήριο στις 16 του μηνός ενώ ο Αδ. Γεωργιάδης κατέθεσε και σχετική Ερώτηση στη Βουλή.

Γι΄ αυτό και δεν αναμένεται να οργανωθεί κάποια τυποποιημένη ομιλία του με «αποστειρωμένο» και «ελεγχόμενο» ακροατήριο, αλλά όπως μαθαίνουμε θα συνομιλήσει με κόσμο και με ελεύθερη ατζέντα, σε κεντρικό καφέ της πόλης.

Είναι η πρώτη φορά που θα συμβεί κάτι τέτοιο, και ο Άδωνις είναι από τους λίγους που θα μπορούσε να κάνει μια τέτοια επαφή, «εφ’ όλης της ύλης», με τον καθημερινό πολίτη. Γι΄ αυτό και την αναμένουμε με ενδιαφέρον.