Οριστικοποιήθηκε και ανακοινώθηκε και επισήμως η δεύτερη επίσκεψη του Άδωνι Γεωργιάδη στην Κομοτηνή, όπως είχαμε γράψει.

Ο υποψήφιος Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, του οποίου η υποψηφιότητα φαίνεται να αναπτύσσει αθόρυβη μεν αλλά υπολογίσιμη δυναμική στην περιοχή, την ερχόμενη Κυριακή 13 Δεκεμβρίου και ώρα 12:45, θα βρεθεί στο Kafe Away στην κεντρική πλατεία της πόλης, όπου θα πραγματοποιήσει ανοιχτό διάλογο με τους πολίτες.

Ο κ. Γεωργιάδης θα αφιχθεί στην περιοχή της Λέσχης Κομοτηναίων, συνοδευόμενος και από τη σύζυγό του κ. Ευγενία Μανωλίδου, και από εκεί θα κατευθυνθεί πεζός δια μέσου της οδού Βενιζέλου στον χώρο του Kafe Away, όπου δεν αναμένεται να κάνει μια τυποποιημένη ομιλία απέναντι σε κάποιο «ελεγχόμενο» και «αποστειρωμένο» ακροατήριο, αλλά θα συνομιλήσει και θα ανταλλάξει απόψεις με τον κόσμο, με ελεύθερη ατζέντα εφ’ όλης της ύλης, κατά την οποία θα θίξει όχι μόνο τα μείζονα θέματα της χώρας, αλλά και φλέγοντα τοπικά ζητήματα, όπως π.χ. αυτό της οριακής λειτουργίας του νοσοκομείου Κομοτηνής για το οποίο μάλιστα κατέθεσε και σχετική Ερώτηση στη Βουλή.

Η κυρία Μανωλίδου πληροφορούμαστε πως εκδήλωσε θερμό ενδιαφέρον να συνοδεύσει τον σύζυγό της στην Κομοτηνή, καθώς η πόλη και το κοινό της την είχαν ενθουσιάσει όταν είχε επισκεφθεί την περιοχή τον Δεκέμβριο του 2013, διευθύνοντας Χριστουγεννιάτικη συναυλία στο Πολιτιστικό Κέντρο – Μέγαρο Μουσικής Κομοτηνής και κάνοντας φιλίες πέρα από τις εθιμοτυπικές γνωριμίες.