Φοιτητές του Τμήματος Τουρισμού και του Τμήματος Γεωπονίας του Πανεπιστημίου Παννόνια της πόλης Veszprem της Ουγγαρίας, υποδέχτηκε στο γραφείο του ο Αντιπεριφερειάρχης Δράμας Αργύρης Πατακάκης. 

Τους φοιτητές συνόδευαν η Καθηγήτρια του Πανεπιστημίου της Παννόνια Eszter Madarasz και ο Καθηγητής του Τμήματος Οινολογίας και Τεχνολογίας Ποτών του ΤΕΙ Δράμας Σπυρίδων Μάμαλης.

Οι φοιτητές βρέθηκαν στη Δράμα στο πλαίσιο του Προγράμματος “Erasmus WineLab”, φιλοξενούμενοι του Τμήματος Οινολογίας και Τεχνολογίας Ποτών του ΤΕΙ Δράμας.

Κατά τη διάρκεια μιας γόνιμης και εποικοδομητικής συζήτησης των φοιτητών με τον κ. Πατακάκη, έγινε ανταλλαγή απόψεων, εμπειριών και καλών πρακτικών για την καλλιέργεια αμπέλου, την οινολογία και τον οινικό τουρισμό, καθώς για τους τρόπους με τους οποίους η οινοπαραγωγή μπορεί να συμβάλει αποφασιστικά στην τόνωση της τοπικής οικονομίας. Επίσης, υπογραμμίστηκε η δυνατότητα συνεργασίας και διασυνδεσιμότητας μεταξύ των δύο περιοχών, ως προς την παραγωγή κρασιού.

Μετά το πέρας της συνάντησης ο κ. Πατακάκης χάρισε στους φοιτητές και τους Καθηγητές αναμνηστικά δώρα που αφορούν την ιστορία, τον πολιτισμό και τα τουριστικά αξιοθέατα της περιοχής της Δράμας.