Το τμήμα ΑΧΕΠΑ Κομοτηνής «ΟΡΦΕΥΣ» αποχαιρέτησε το 2017 με την τελευταία του έτους γενική συνέλευσή του, παρουσία πλήθους μελών του, και καταθέτοντας ενόψει του 2018 τη βούλησή του για συνέχιση της δράσης του με γνώμονα τον αλτρουισμό και την υπηρέτηση των συμφερόντων της Ροδόπης, της Θράκης και της Ελλάδος.

ΑΧΕΠΑ ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗΣ 2Στο πλαίσιο μάλιστα της γενικής συνέλευσης, έλαβε χώρα και η ορκωμοσία ως νέου μέλους, του Προϊσταμένου του Περιφερειακού Επιχειρησιακού Κέντρου Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης, Πύραρχου, Λεωνίδα Καραγκούνη.

«Καλωσορίζουμε θερμά στην οικογένεια της ΑΧΕΠΑ έναν άξιο συμπολίτη, του οποίου η παρουσία στον δημόσιο βίο, τόσο ως ενεργού πολίτη, όσο και ως μάχιμου δημόσιου λειτουργού του πυροσβεστικού Σώματος στην καθημερινή μάχη για την προστασία της ζωής και της περιουσίας του κάθε συνανθρώπου, είναι ευρέως αναγνωρίσιμη», υπογράμμισε ο Πρόεδρος των AHEPANS Κομοτηνής κ. Γιάννης Τζαμπάζης.

*Αρχική φωτό, από αριστερά: Ο Κοσμήτορας, ο Ταμίας, ο Γραμματέας και ο Πρόεδρος του τμήματος ΑΧΕΠΑ Κομοτηνής «ΟΡΦΕΥΣ», κ.κ. Μιχαήλ Αλατάκης, Μιχάλης Βεζυργιαννίδης, Χρήστος Βατίτσης και Ιωάννης Τζαμπάζης αντιστοίχως, ο Πύραρχος Λεωνίδας Καραγκούνης, ο Αντικυβερνήτης ΑΧΕΠΑ Ελλάδος κ. Ευστάθιος Κεφαλίδης, και ο Αντιπρόεδρος του τμήματος ΑΧΕΠΑ Κομοτηνής «ΟΡΦΕΥΣ», κ. Θεοδόσιος Θεοδοσίου.