Στις περιφερειακές εκλογές του Μαΐου του 2014, ήταν 8ος στη σειρά σταυροδοσίας των υποψηφίων της “Περιφερειακής Αναγέννησης” στη Ροδόπη, με 3.091 ψήφους, ενώ ο 7ος Ταρκάν Μουλταζά είχε εκλεγεί με 3.152 ψήφους. 


Ένα από τα πιο αξιόμαχα “γαλάζια” στελέχη της Ροδόπης, με μετριοπαθές προφίλ, γεγονός στο οποίο οφείλεται και η ευρεία αποδοχή του όχι μόνο στους κόλπους των οπαδών της Νέας Δημοκρατίας αλλά στην τοπική κοινωνία γενικότερα, επανήλθε στα έδρανα του περιφερειακού συμβουλίου ΑΜ-Θ.

ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟ FACEBOOK

Μετά την εκλογή του κ. Χρήστου Μέτιου στη θέση του Περιφερειάρχη, και την εκλογή στη θέση αυτού, του Νίκου Τσαλικίδη, τη θέση του τελευταίου κατέλαβε σύμφωνα με τα όσα ορίζει ο “Καλλικράτης”, ο πρώτος επιλαχών του συνδυασμού στις τελευταίες εκλογές, και αυτός δεν είναι άλλος από τον έμπειρο αυτοδιοικητικό κ. Θανάση Αραμπατζή, ο οποίος είχε υπάρξει μέλος του περιφερειακού συμβουλίου και την περίοδο που η “Περιφερειακή Αναγέννηση” βρισκόταν στην πτέρυγα της μείζονος αντιπολίτευσης.

Κατά την ορκωμοσία του, δήλωσε συγκινησιακά φορτισμένος: “Είναι μια ιδιαίτερη στιγμή. Έχοντας στην ψυχή και στη σκέψη την κληρονομιά που μας άφησε ο Γιώργος Παυλίδης ο οποίος ανέβασε ψηλά τον πήχη και άφησε ανεξίτηλο το στίγμα του στην αποδεδειγμένη στροφή της Περιφέρειάς μας προς ένα καλύτερο μέλλον, καταθέτω την πηγαία μου βούληση να καταβάλλω κάθε δυνατή προσπάθεια για να τον δικαιώσουμε. Ενωμένοι, με σκοπό να παραγάγουμε απτό και μετρήσιμο έργο για τους συμπολίτες μας”.