Τα παράνομα σταθμευμένα αυτοκίνητα περιορίζουν την ορατότητα όσων βγαίνουν από την Ανδρονίκου και επιτείνουν τον κίνδυνο πρόκλησης ατυχημάτων

Το αποψινό ατύχημα, που σημειώθηκε στη συμβολή της Λεωφόρου Ηρώων με την οδό Ανδρονίκου, δυστυχώς δεν ήταν το πρώτο στο οποίο γίνονται μάρτυρες οι περίοικοι. Όπως καταγγέλλουν, στο συγκεκριμένο σημείο συμβαίνουν αρκετά συχνά παρόμοια συμβάντα.

Ένας από τους λόγους που επιτείνει τον κίνδυνο, είναι το γεγονός ότι η απαγόρευση στάσης και στάθμευσης, που ισχύει επί της Λ.Ηρώων στο σημείο πριν από τη συμβολή της με την οδό Ανδρονίκου, δυστυχώς δεν τηρείται από τους οδηγούς. Αυτό έχει σα συνέπεια να υπάρχουν μονίμως σταθμευμένα οχήματα στο συγκεκριμένο σημείο, τα οποία με τη σειρά τους δυσχεραίνουν την ορατότητα των οδηγών που προσπαθούν να «βγουν» από την οδό Ανδρονίκου.

Εξάλλου, και στο αποψινό συμβάν, σύμφωνα με μαρτυρίες, υπήρχε σταθμευμένο αυτοκίνητο στη γωνία, επί της Λ.Ηρώων, το οποίο μάλιστα απομακρύνθηκε αμέσως μετά από το ατύχημα.

Μετά ταύτα, οι περίοικοι σκοπεύουν να απευθυνθούν στην Τροχαία την προσεχή Δευτέρα, αιτούμενη την αυστηρότερη επιτήρηση για την εφαρμογή του μέτρου απαγόρευσης της στάσης και στάθμευσης στο επίμαχο σημείο.