“Ευελπιστώ ότι οι αρμόδιοι θα δείξουν την ίδια ευαισθησία και για το ασθενοφόρο που έχει ανάγκη το Κέντρο Υγείας Ιάσμου”.


Ο ανεξάρτητος περιφερειακός σύμβουλος Ροδόπης κ. Οντέρ Μουμίν, τέλη Φεβρουαρίου, όντας τότε θεματικός αντιπεριφερειάρχης Διοικητικού-Οικονομικού της Περιφέρειας ΑΜ-Θ, με επιστολή του προς τον Υπουργό Υγείας και την 4η Υγειονομική Περιφέρεια Μακεδονίας-Θράκης, αναδείκνυε την αναγκαιότητα ύπαρξης ασθενοφόρων στα Κέντρα Υγείας Σαπών και Ιάσμου, όπως και στον Δήμο Μύκης του νομού Ξάνθης.

Έτσι, για την πρόσφατη εξέλιξη της μετακίνησης ασθενοφόρου του ΕΚΑΒ από τον Σταθμό Κομοτηνής στο Κέντρο Υγείας Σαπών, εξέφρασε την ικανοποίησή του, σημειώνοντας συγχρόνως οτι ανάλογη αναγκαιότητα εξακολουθεί να υφίσταται στο Κέντρο Υγείας Ιάσμου.

Χαρακτηριστικά, σε δήλωσή του, τόνισε: “Κατόπιν παρέμβασης εμού, πολιτικών και τοπικών αρχών, νιώθω ιδιαίτερα ικανοποιημένος που αποκτά ασθενοφόρο το Κέντρο Υγείας Σαπών. Ευελπιστώ ότι οι αρμόδιοι θα δείξουν την ίδια ευαισθησία και για το ασθενοφόρο που έχει ανάγκη το Κέντρο Υγείας Ιάσμου”.