Το περιστατικό συνέβη στην περιοχή του ΔΗΠΕΘΕ

Τον απόλυτο τρόμο έζησε μια 22χρονη φοιτήτρια τη νύχτα του περασμένου Σαββάτου, στην Κομοτηνή, καθώς δέχτηκε επίθεση με σεξουαλικά κίνητρα από άγνωστο άνδρα στην περιοχή του χειμερινού ΔΗΠΕΘΕ.

Η νεαρή κοπέλα, που επέστρεφε από βραδινή έξοδο, είχε πλησιάσει στην οικοδομή στην οποία διαμένει και ετοιμαζόταν να ανοίξει την εξώπορτα. Ξαφνικά, ένας άγνωστος, την παρουσία του οποίου δεν είχε αντιληφθεί, της επιτέθηκε από πίσω και άρχισε να τη θωπεύει. Εκείνη αντέδρασε άμεσα και τον απώθησε, αλλά ο δράστης επέμεινε και προσπάθησε να την ακινητοποιήσει, κρατώντας της τα χέρια. Με νέο ξέσπασμά της, η 22χρονη κατάφερε να του ξεφύγει και να μπει στην πολυκατοικία, ενώ τότε ο άγνωστος άνδρας τράπηκε σε φυγή.

Η παθούσα κατήγγειλε το περιστατικό στην Αστυνομία και έδωσε τις προβλεπόμενες περιγραφές προκειμένου να διενεργηθούν έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του δράστη.

Να σημειωθεί ότι στην ευρύτερη περιοχή του χειμερινού ΔΗΠΕΘΕ είχαν σημειωθεί ανάλογα περιστατικά σεξουαλικής παρενόχλησης και παλαιότερα, κάποια εκ των οποίων είχαν δει και το φως της δημοσιότητας. Το πρόσφατο περιστατικό έρχεται να υπενθυμίσει την ανάγκη επίδειξης αυξημένης προσοχής εκ μέρους όσων κυκλοφορούν τις νυχτερινές ώρες και λήψης αυξημένων μέτρων αστυνόμευσης στις γειτονιές με περιορισμένη κίνηση.