Οκτώ ημεδαποί ηλικίας 69, 57, 55, 51, 33, 29, 28 και 27 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκαν ξεχωριστές δικογραφίες για καλλιέργεια φυτών κάνναβης, αποθήκευση και κατοχή ναρκωτικών κατά περίπτωση, συνελήφθησαν χθες (18/5) και σήμερα (19/5), στους νομούς  Καβάλας, Ροδόπης και Αλεξανδρούπολης, στο πλαίσιο ειδικών αστυνομικών δράσεων από άνδρες των Διευθύνσεων Αστυνομίας Καβάλας, Ροδόπης και Αλεξανδρούπολης.

Αναλυτικότερα:

Στην Καβάλα: Χθες το πρωί αστυνομικοί της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του τοπικού Τμήματος Ασφάλειας, συνέλαβαν τον 69χρονο διότι εντόπισαν στην κατοχή και στην οικία του δύο συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους 6,1 γραμμαρίων, και ποσότητα κατεργασμένης κάνναβης βάρους 2,5 γραμμαρίων. Στη συνέχεια οι ίδιοι αστυνομικοί συνέλαβαν τον 55χρονο, διότι σε έρευνα που πραγματοποίησαν στο κατάστημά του, εντόπισαν μία νάιλον συσκευασία που περιείχε ακατέργαστη κάνναβη βάρους 44 γραμμαρίων. Κατόπιν, οι παραπάνω αστυνομικοί συνέλαβαν τον 29χρονο διότι εντόπισαν στην κατοχή και στην οικία του πέντε συσκευασίες που περιείχαν ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους 20,3 γραμμαρίων, και μία ηλεκτρονική ζυγαριά.

Στην Κομοτηνή: Χθες το μεσημέρι, αστυνομικοί της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του τοπικού Τμήματος Ασφάλειας, συνέλαβαν τον 27χρονο διότι εντόπισαν στην οικία του ένα φυτό κάνναβης ύψους 25 εκατοστών, και μία νάιλον συσκευασία με μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης.

Στην Αλεξανδρούπολη: Χθες το βράδυ, αστυνομικοί του τοπικού Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών και της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., συνέλαβαν τον 57χρονο και τον 51χρονο, διότι εντόπισαν στην οικία του πρώτου δύο φυτά κάνναβης ύψους 60 και 70 εκατοστών, και στην κατοχή του δεύτερου μία συσκευασία με μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης. Σήμερα το πρωί συνελήφθη ο 33χρονος, διότι εντοπίστηκαν στην οικία του τρεις νάιλον συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους 6,7 γραμμαρίων, μία νάιλον συσκευασία με τριμμένα δισκία του φαρμακευτικού σκευάσματος ΧΑΝΑΧ, και ένα αυτοσχέδιο τσιγάρο που περιείχε ακατέργαστη κάνναβη αναμεμειγμένη με καπνό. Λίγη ώρα αργότερα συνελήφθη ο 28χρονος διότι κατείχε μία νάιλον συσκευασία που περιείχε ηρωίνη βάρους 3,7 γραμμαρίων.