– Σάββατο 18 Ιουνίου, ώρα 9 μ.μ., στο θερινό δημοτικό θέατρο, στο πλαίσιο του 3ου Φεστιβάλ Μπύρας & Μουσικής.

– Tιμή εισιτηρίου 7 ευρώ / Προπώληση: Βιβλιοχαρτοπωλείο Δημοκρίτειο, Δισκοπωλείο Grendel, Valhalla, Rockbar Journey.

Οι 1000mods είναι ένα a psychedelic/heavy rock συγκρότημα που δημιουργήθηκε το καλοκαίρι του 2006. Από τότε έχουν παίξει σε περισσότερες από διακόσιες συναυλίες και έχουν μοιραστεί τη σκηνή με καλλιτέχνες όπως οι Black Keys, οι Graveyard, ο Brant Bjork, οι Colour Haze, οι Atomic Bitchwax και πολλούς ακόμα. Είναι γνωστοί για την αφοσίωση τους στον vintage εξοπλισμό, για τον πυκνό και βαρύ αναλογικό ήχο τους και τις καταιγιστικές συναυλιακές εμφανίσεις τους.

78c156f9-fccf-4188-a629-12159d81b451Τον Οκτώβριο του 2011 κυκλοφόρησαν το πρώτο τους άλμπουμ, «Super Van Vacation». Την παραγωγή επιμελήθηκε ο σπουδαίος Billy Anderson, ενώ το artwork, το Malleus Rock Art Lab. Η απήχηση του album ήταν μεγάλη και τους οδήγησε εκτός συνόρων. Για την προώθησή του πραγματοποίησαν συνολικά σαράντα συναυλίες σε δεκαπέντε χώρες της Ευρώπης και σε γνωστά φεστιβάλ, όπως τα: Desertfest, Up In Smoke 3 και Lake on Fire.

Μετά από δύο επιτυχημένες ευρωπαϊκές περιοδείες, η μπάντα στρώθηκε ξανά στη δουλειά. Οι εμπειρίες που κέρδισαν ήταν αυτές που άνοιξαν τον δρόμο για το επόμενο album τους, το «Vultures», το οποίο κυκλοφόρησαν στις 30 Μαΐου 2014. Ακολούθησαν άλλες δύο ευρωπαϊκές περιοδείες: μια μεγάλη, δίμηνη τουρνέ τον Οκτώβριο/Νοέμβριο του 2014, και μια περιοδεία τον Μάιο του 2015 ως support στους Atomic Bitchwax. Τον Δεκέμβριο του 2015 έκλεισαν τον κύκλο των συναυλιών για το “Vultures”, με τη μεγαλύτερη μέχρι σήμερα headline συναυλία τους, στην Αθήνα, με πάνω από 2.500 θεατές.