Η Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Κομοτηνής, κ. Κική Κωνσταντινίδου.
Η Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Κομοτηνής, κ. Κική Κωνσταντινίδου.

Σειρά δράσεων ενόψει της εορταστικής περιόδου και στο πλαίσιο του εορταστικού ωραρίου των καταστημάτων, έχει προγραμματίσει ο Εμπορικός Σύλλογος Κομοτηνής, με σκοπό την τόνωση της Χριστουγεννιάτικης διάθεσης επαγγελματιών και καταναλωτών.

– Την πρώτη εβδομάδα του εορταστικού ωραρίου (15-22/12), θα πραγματοποιηθεί η διαδικασία επιλογής της ομορφότερης Χριστουγεννιάτικης βιτρίνας. Στην τετραμελή ομάδα αξιολόγησης, θα συμμετάσχουν δύο μέλη του Δ.Σ. του Εμπορικού Συλλόγου, εκπρόσωπος του Δήμου Κομοτηνής και ένας διακοσμητής εσωτερικών και εξωτερικών χώρων, οι οποίοι θα φωτογραφήσουν τις τρεις επικρατέστερες βιτρίνες, και κατόπιν θα επιλέξουν την καλύτερη η οποία θα βραβευθεί στις 28/12.

– Τα απογεύματα της 17ης και της 18ης Δεκεμβρίου, καθώς και το πρωινό της 21ης του μήνα, σε συνεργασία με το Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού, οι εμπορικοί δρόμοι της Βενιζέλου, της Ερμού, και της Μ.Μ. Βασιλείου, θα «πλημμυρίσουν» από γεύση και άρωμα ζεστής σοκολάτας και ζεστού κρασιού που θα προσφέρονται στον κόσμο!

– Οι ίδιοι δρόμοι, τα απογεύματα της 23ης και της 30ης του μηνός, θα γεμίσουν μουσική γνωστών DJ’s, ενώ ταυτόχρονα Αϊ Βασίληδες θα μοιράζουν γλυκίσματα, καραμέλες και μπαλόνια στα παιδιά!

– Παράλληλα, όλο αυτό το διάστημα, οι επαγγελματίες, στο πλαίσιο συνεργασίας του Εμπορικού Συλλόγου με τον Ερυθρό Σταυρό, συγκεντρώνουν τρόφιμα μακράς διαρκείας (ρύζι, μακαρόνια, ζάχαρη, γάλα εβαπορέ, κ.λπ.) στα γραφεία του Ερυθρού Σταυρού στο Πολυλειτουργικό Κέντρο του Δήμου Κομοτηνής (3ος όροφος), καθημερινά 12:00 – 14:00 & 17:00 – 19.00 (πληροφορίες: 25310-22602).