Για την αγωνιστική περίοδο 2016-2017, οι προπονητές που θα αναλάβουν τα αγωνιστικά τμήματα του Αίαντα Κομοτηνής, είναι:

  • Ανδρικό – Εφηβικό: Δημήτρης Οικονομίδης – Το ανδρικό τμήμα θα συμμετάσχει στο Α’ τοπικό πρωτάθλημα ανδρών της ΕΚΑΣΑΜΑΘ με στόχο μια αξιοπρεπή πορεία μετά την ανανέωση που επιχειρείται στην ομάδα με την ενσωμάτωση παικτών της εφηβικής ομάδας και την παρουσία δύο-τριών έμπειρων Κομοτηναίων και δύο-τριών φοιτητών. Η προετοιμασία της ομάδας θα ξεκινήσει στις 20 Αυγούστου.
  • Παιδικό: Θόδωρος Πίτατζης Θεόδωρος – Μετά την πρωτιά στον Δ’ όμιλο του πρωταθλήματος της περσινής χρονιάς, θα αξιοποιηθούν νέοι αθλητές, γεννημένοι τα έτη 2001-2002-2003.
  • Γυναικείο: Ανέστης Σαββάκης – Το γυναικείο τμήμα θα συμμετάσχει δια δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στο Α’ τοπικό πρωτάθλημα γυναικών της ΕΚΑΣΑΜΑΘ μετά την πετυχημένη περσινή παρθενική συμμετοχή της και την 4η θέση στην τελική κατάταξη.
  • Κορασίδες: Απόστολος Χασάπης – Συνεχίζεται μια καλή πορεία στο συγκεκριμένο πρωτάθλημα και υπάρχουν στο σύλλογο σαράντα κορίτσια με όρεξη για δουλειά.
  • Ακαδημίες: Τα τμήματα υποδομών αριθμούν γύρω στα 150 αγόρια και κορίτσια τα οποία θα προπονούν και οι τέσσερις προπονητές του συλλόγου. Οι προπονήσεις θα ξεκινήσουν στις αρχές Σεπτεμβρίου, στο κλειστό γυμναστήριο του 4ου Γυμνασίου Κομοτηνής (περιοχή Στρατώνων).