Τις βασικές του θέσεις ενόψει των εκλογών στη ΝΟΔΕ Ροδόπης ΝΔ, καταθέτει ως υποψήφιος για μέλος της οργάνωσης αλλά και για σύνεδρος του κόμματος, ιατρός, Δημήτρης Χαδόλιας.
Συγκεκριμένα:
Συμμετέχοντας στις προσεχείς εσωκομματικές εκλογές θέτοντας υποψηφιότητα για το αξίωμα του μέλους της ΝΟΔΕ αλλά και του συνέδρου, θεωρώ σκόπιμη μια συνοπτική παράθεση των θέσεων που θα επικοινωνήσω και θα υπερασπιστώ σε περίπτωση εκλογής μου.
Η ΝΔ οφείλει να προασπίζεται τη φιλελεύθερη διάρθρωση της οικονομίας όσο και την παραδοσιακή συγκρότηση της κοινωνίας. 
Παρά τα τραγικά αποτελέσματα της οικονομικής πολιτικής της κυβέρνησης και την παντελή της διαχειριστική ανεπάρκεια, τα οξύτερα προβλήματα της χώρας θεωρώ πως είναι η εμπέδωση της αδυναμίας της χώρας από πλευράς των γειτόνων μας, που πλέον γεννά κινδύνους ασφάλειας (η κυβέρνηση αδυνατεί πλήρως να εκμεταλλευτεί  τη γενικότερη ευνοϊκή γεωπολιτική συγκυρία), όσο και ο αυταρχισμός της κυβέρνησης που οδηγεί σε σταδιακή διολίσθηση σε ένα ιδιότυπο καθεστώς ημιδημοκρατίας.
Το αναπτυξιακό μοντέλο της Ροδόπης δεν πρέπει να εξαρτάται από τη διατήρηση των στρεβλώσεων που ταλαιπωρούν τη χώρα. Αν κάτι τέτοιο συμβαίνει, η όποια παροδική οικονομική-αναπτυξιακή άνοδος, δεν θα είναι τίποτε άλλο από μια ασήμαντη θετική κύμανση σε μια γενικότερη πορεία ύφεσης και καθόδου.
Τα αναπτυξιακά βήματα της Ροδόπης θα πρέπει να συνδέονται και να αποτελούν πτυχή ενός ευρύτερου πανελλήνιου αναπτυξιακού πλάνου, βασισμένου στην καινοτομία και στην υγιή επιχειρηματικότητα. 
Έχει αποδειχθεί πως λίγα λαμβάνει η περιοχή μας όταν διεκδικεί τονίζοντας απλά πως είναι η Θράκη. Οφείλουμε να διεκδικούμε προτάσσοντας πως είμαστε η Θράκη αλλά είμαστε και οι καλύτεροι.
Η ΝΟΔΕ οφείλει να αποτελεί έναν αυτόνομο πολιτικό πόλο που θα παράγει πολιτικό και προγραμματικό λόγο, θα έχει ουσιαστικό ρόλο στη λήψη αποφάσεων, θα προάγει τις συγκλίσεις και θα αμβλύνει τις αντιπαραθέσεις”.
Χαδόλιας Δημήτριος, υποψήφιος για μέλος ΝΟΔΕ Ροδόπης ΝΔ – υποψήφιος σύνεδρος.
– Δείτε ΕΔΩ όλους τους υποψηφίους.
– Δείτε ΕΔΩ που θα στηθούν οι κάλπες της Ροδόπης.