Τις ευχές τους για Καλό Πάσχα, έδωσαν στον Περιφερειάρχη ΑΜ-Θ Χρήστο Μέτιο, και δι’ αυτού στους χριστιανούς κατοίκους της Περιφέρειας, οι πέντε μουσουλμάνοι περιφερειακοί σύμβουλοι Ροδόπης της «Περιφερειακής Αναγέννησης», Μουσταφά Κατραντζή, Αχμέτ Ιμπράμ, Ισμαήλ Χουσέ Μουσταφά, Ταρκάν Μουλταζά και Μουσταφά Μετίν.

«Ευχές στον Περιφερειάρχη ΑΜ- Θ Χρήστο Μέτιο. Δια του Περιφερειάρχη ευχόμαστε χρόνια πολλά, καλή ανάσταση, υγεία και ευτυχία, σε όλους τους Χριστιανούς κατοίκους της Περιφέρειάς μας», είναι το κοινό μήνυμα που ανάρτησαν στο facebook.

Οι εκλεγμένοι περιφερειακοί σύμβουλοι της «Περιφερειακής Αναγέννησης» από τη Ροδόπη, ήταν αρχικά επτά: οι προαναφερθέντες, ο Νίκος Τσαλικίδης – που η εκλογή του Χρ. Μέτιου στη θέση του Περιφερειάρχη μετά τον θάνατο του Γιώργου Παυλίδη τον έφερε στη θέση του αντιπεριφερειάρχη Ροδόπης ενώ τη θέση που έμεινε “ορφανή” κατέλαβε ο επιλαχών Θανάσης Αραμπατζής – και ο Οντέρ Μουμίν· ο τελευταίος ωστόσο πρόσφατα ανεξαρτητοποιήθηκε (θυμηθείτε εδώ, εδώ, και εδώ).