Το πρόγραμμα των εκδηλώσεών της, που θα φιλοξενήσει στο Στέκι της τον Ιανουάριο, ανακοίνωσε η Πολιτιστική Κίνηση Ροδόπης (Φιλίππου 31, δίπλα στο 3ο Λύκειο):

Παρασκευή 8 Ιανουαρίου, ώρα 9.00 μ.μ., συναυλία με το συγκρότημα DIES

Σιρίν (φωνή, βιολί).

Ερδέμ (ντραμς).

Ερσίν (μπάσο).

Ενές (ηλεκτρική κιθάρα).

Ομέρ (ακουστική κιθάρα, δεύτερη φωνή).

Τα κομμάτια είναι Alternative Rock, κυρίως τουρκόφωνα.

Είσοδος Ελεύθερη.

Από Πέμπτη 21 Ιανουαρίου έως και Σάββατο 30 Ιανουαρίου, στο πλαίσιο της φιλανθρωπικής δράσης «Ο Αϊ Βασίλης άργησε μια μέρα», συγκέντρωση τροφίμων προκειμένου να διανεμηθούν από τις Κοινωνικές Υπηρεσίες του Δήμου Κομοτηνής σε συμπολίτες που τα έχουν ανάγκη:

Πέμπτη 21 Ιανουαρίου, 8.00 μ.μ. – 10.00 μ.μ.

Κυριακή 24 Ιανουαρίου, 6.00 μ.μ. – 7.00 μ.μ.

Πέμπτη 28 Ιανουαρίου, 8.00 μ.μ. – 10.00 μ.μ.

Σάββατο 30 Ιανουαρίου, 8.00 μ.μ. – 10.00 μ.μ.

Σάββατο 30 Ιανουαρίου, 8.30 μ.μ., ολοκλήρωση της δράσης με τη Θεατρική παράσταση «Από τι ζουν οι άνθρωποι» του Λέοντος Τολστόι, από το εργαστήρι θεατρικής τέχνης και αγωγής «Επί σκηνής».

Διασκευή- Σκηνοθεσία: Μυρσίνη Λαντζουράκη. Παίζουν: Αγγελίδου Μαρία, Γιαννακίδου Εβελίνα, Δερμεντζοπούλου Χρύσα, Θεοδώρου Ισαβέλα, Θυμικιώτη Μαρία, Μελικίδου Κατερίνα, Σκιαδοπούλου Δήμητρα, Τζιώτζιου Γιώτα, Τσολακίδη Φαίδρα, Φυγκά Χαρίκλεια.

Με δυο λόγια: Τι χρειαζόμαστε περισσότερο εμείς οι άνθρωποι; Από τι ζουν οι άνθρωποι; Τι είναι αυτό που μας κρατά ζωντανούς; Ποιο είναι δηλαδή το μυστικό νόημα της ζωής; Στην ήσυχη ζωή ενός φτωχού τσαγκάρη και της γυναίκας του, εισέρχεται με παράξενο τρόπο ένας ξένος, η παρουσία του οποίου αλλάζει τη ζωή τους. Μέσα από την καθημερινότητά τους μαζί του, ανακαλύπτουν σιγά – σιγά την αξία που έχει η δύναμη της αγάπης.

Είσοδος Ελεύθερη.

ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ:

Από 12 Ιανουαρίου, 6.00 μ.μ. – 7.30 μ.μ., θα λειτουργεί και πάλι το ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ.

Από 14 Ιανουαρίου, 8.00 μ.μ. – 10.00 μ.μ., θα λειτουργούν και πάλι ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟΥ ΧΟΡΟΥ.

Από 17 Ιανουαρίου, 6.00 μ.μ. – 7.00 μ.μ., θα λειτουργεί και πάλι Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ ΠΑΙΔΙΩΝ ΠΡΟΣΧΟΛΙΚΗΣ ΗΛΙΚΙΑΣ.