Κλειστά τα καταστήματα την Κυριακή, 5 Νοεμβρίου

Το χρονικό διάστημα από 1 έως 15 Νοεμβρίου 2017 δεν είναι εκπτωτική περίοδος για την αγορά της Ροδόπης και ως εκ τούτου τα καταστήματα θα παραμείνουν κλειστά την Κυριακή, 5 Νοεμβρίου. Αυτό αποσαφηνίζει με ανακοίνωσή της η Ομοσπονδία Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας Θράκης – ΟΕΕΘ, με αφορμή δημοσιεύματα που αναφέρονται στην έναρξη περιόδου ενδιάμεσων εκπτώσεων στην Περιφερειακή Ενότητα Ροδόπης.

Η ΟΕΕΘ υπενθυμίζει ότι οι ενδιάμεσες εκπτωτικές περίοδοι για την Περιφερειακή Ενότητα Ροδόπης έχουν ορισθεί σύμφωνα με τις διατάξεις του Νόμου 4446/2016, άρθρο 114 παρ. 1, και την απόφαση του Χωρικού Αντιπεριφερειάρχη Ροδόπης (Γ/ΟΙΚ/489 13-03-2017). Συγκεκριμένα, με την απόφαση αυτή οι ενδιάμεσες εκπτωτικές περίοδοι για ολόκληρο το 2017 για την Περιφερειακή Ενότητα Ροδόπης, πραγματοποιούνται :

  • Από 14 Μαρτίου έως 28 Μαρτίου εκάστου έτους (σε αντικατάσταση της εκπτωτικής περιόδου του Μαΐου – mid season sales), και
  • Από 1 Σεπτεμβρίου έως 15 Σεπτεμβρίου εκάστου έτους (σε αντικατάσταση της εκπτωτικής περιόδου Νοεμβρίου – mid season sales).

Να σημειωθεί ότι κατά το τρέχον διάστημα τα καταστήματα μπορούν να διεξάγουν 10ήμερο προσφορών, εφόσον το επιθυμούν, τηρώντας υποχρεωτικά τις σχετικές διατάξεις.