Μια μοναδική ξενάγηση σε Άβδηρα, Πόρτο Λάγος, Φανάρι, Άγιο Χαράλαμπο – Μαρώνεια και Αρχαιολογικό χώρο Μεσημβρίας-Ζώνης από «anthomeli.com»*

Με λόγο απλό και ανεπιτήδευτο, με λέξεις που βγαίνουν απ’ την ψυχή και καθρεφτίζουν συναισθήματα, αλλά και με εντυπωσιακό φωτογραφικό υλικό που σαγηνεύει τις αισθήσεις, το blog «Ανθομέλι» και η «Μαμά Μαρία» με την ταξιδιάρικη πένα της μας παρασέρνουν σε ένα οδοιπορικό – πανδαισία αισθήσεων κατά μήκος της ακτογραμμής της Θράκης. Η φύση, τα όμορφα τοπία, το κοινωνικό γίγνεσθαι, η ιστορία και ο αρχαιολογικός πλούτος κάθε προορισμού, εναλλάσσονται αρμονικά στις περιγραφές των λέξεων και των εικόνων που περιλαμβάνει το αφιέρωμα, τόσο που ο αναγνώστης παρακαλάει να μην φτάσει στο τέλος αυτής της ιδιαίτερης ξενάγησης.

Το αφιέρωμα τιτλοφορείται «5 προορισμοί στη Θράκη με μακραίωνη ιστορία» και η ξενάγηση αρχίζει από τα ιστορικά Άβδηρα για να καταλήξει, για να συνεχίσει με Πόρτο Λάγος, Φανάρι και Άγιο Χαράλαμπο-Μαρώνεια και να ολοκληρωθεί στον Αρχαιολογικό χώρο Μεσημβρίας-Ζώνης.

Για να απολαύσετε αυτήν την ξενάγηση, πατήστε ΕΔΩ.

*Το «Ανθομέλι (anthomeli.com)», όπως μας το συστήνουν οι διαχειριστές του, είναι ένα family lifestyle & travel blog με επίκεντρο το παιδί και την οικογένεια, το οποίο περιλαμβάνει αρκετές κατηγορίες όπως: ταξίδια, κατασκευές (diy), ιδέες για πάρτυ/βάπτιση/γάμο, συνταγές, κηπουρική και άλλα.

Κεντρικές διαχειρίστριες του blog είναι δύο αδελφές, η Κατερίνα και η Κάλη, καθώς και η μητέρα τους Μαρία, που με το κωδικό όνομα «Μαμά Μαρία» κυρίως επιμελείται την κατηγορία «Ταξίδια».

Το «Ανθομέλι» πλέον ανήκει στην ομάδα των Travel Bloggers Greece και οι διαχειριστές του ταξιδεύουν ανά την Ελλάδα αλλά και το εξωτερικό παρουσιάζοντας τα μέρη που επισκεφτήκαν, προτείνοντας αξιοθέατα και καταλύματα, και δίνοντας πληροφορίες για πολλούς προορισμούς.