Με ανακοίνωσή της η Νομαρχιακή Εφορευτική Επιτροπή (Ν.Ε.Φ.Ε.) Ροδόπης της Νέας Δημοκρατίας, ενημερώνει τους ενδιαφερόμενους για τις διαδικασίες που προβλέπονται σχετικά με τη διενέργεια των εσωκομματικών εκλογών των Οργανώσεων του κόμματος που θα διεξαχθούν στις 13 Μαΐου.

Συγκεκριμένα:

Σύμφωνα με τη σχετική βασική εγκύκλιο συγκροτήθηκαν οι Δημοτικές Εφορευτικές Επιτροπές (ΔΗΜ.ΕΦ.Ε.) υπό την εποπτεία των οποίων διεξάγεται η εκλογική διαδικασία στις Δημοτικές Τοπικές Οργανώσεις που υπάγονται στην οικεία Νομαρχιακή Οργάνωση. Οι ΔΗΜ.ΕΦ.Ε που συγκροτήθηκαν στην Περιφερειακή Ενότητα Ροδόπης, είναι οι εξής:

  • Κομοτηνής
  • Ιάσμου
  • Μαρώνειας-Σαπών
  • Αρριανών

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΩΝ

Οι δηλώσεις υποψηφιότητας για την εκλογή στα αξιώματα του Προέδρου και των μελών της Νομαρχιακής Διοικούσας Επιτροπής, των Προέδρων των ΔΗΜ.Τ.Ο. και των συνέδρων, καθώς και για την εκλογή στα αξιώματα των μελών της ΔΗΜ.Τ.Ε., θα υποβάλλονται στη Ν.Ε.Φ.Ε. Όλες οι δηλώσεις υποψηφιοτήτων προς τη Ν.Ε.Φ.Ε. θα υποβάλλονται στα γραφεία της ΝΟ.Δ.Ε. Ροδόπης στη Διεύθυνση Ορφέως 7, 3ος όροφος. Οι ημερομηνίες υποβολής είναι από την Τετάρτη 25 Απριλίου μέχρι την Παρασκευή 27 Απριλίου. Οι ώρες υποβολής είναι: 10:00 – 13:00 και 18:00 – 21:00 για τις ημερομηνίες 25 και 26 Απριλίου, και 10:00 – 13:00 και 18:00 – 19:00 την 27 Απριλίου.

Όσοι υποψήφιοι θέλουν να ενημερωθούν διεξοδικά σχετικά με τα δικαιολογητικά κατάθεσης υποψηφιοτήτων (έντυπα, υπεύθυνη δήλωση, αποδεικτικό κατάθεσης για τη συμμετοχή στις εκλογές στο λογαριασμό της ΝΔ, κ.λπ.) είναι δυνατόν είτε να επισκεφτούν τα γραφεία της ΝΟΔΕ Ροδόπης για να προμηθευτούν τα απαιτούμενα έγγραφα, είτε να επισκεφθούν την επίσημη ιστοσελίδα του Κόμματος www.nd.gr (Εσωκομματικές Εκλογές).

Σημαντική Σημείωση: Όσοι/όσες μέχρι σήμερα δεν έχουν καταβάλει την οικονομική συνδρομή του έτους 2018, προκειμένου να ασκήσουν το δικαίωμα του εκλέγειν, θα πρέπει να υποβάλουν αίτηση για χορήγηση ή ανανέωση κάρτας μέλους έως τις 4 Μαΐου 2018, εφόσον εξοφλήσουν το ποσό της οικονομικής συνδρομής ΜΟΝΟ ηλεκτρονικά. Είναι αυτονόητο ότι εάν κάποιος/α δεν έχει εγγραφεί ή δεν έχει ανανεώσει την κάρτα μέλους ηλεκτρονικά έως τις 4 Μαΐου, δεν θα είναι εφικτό να ψηφίσει την ημέρα της ψηφοφορίας που θα διεξαχθεί στις 13 Μαΐου 2018.

Η ηλεκτρονική διεύθυνση όπου γίνεται η χορήγηση ή ανανέωση κάρτας μέλους είναι η εξής: https://my.nd.gr/

Για τη διευκόλυνση των παλαιών ή νέων μελών σχετικά με την ηλεκτρονική υποβολή της οικονομικής συνδρομής, θα βρίσκονται καθημερινά από 25 Απριλίου έως 4 Μαΐου (10:00 – 13:00 και 18:00 – 21:00) στα γραφεία της ΝΟ.Δ.Ε. Ροδόπης, εθελοντές ώστε να συνδράμουν στην όλη διαδικασία.

Μετά από την κατάθεση των υποψηφιοτήτων, η Ν.Ε.Φ.Ε. ΡΟΔΟΠΗΣ θα εκδώσει νέο Δελτίο Τύπου σχετικά με τους χώρους όπου θα διενεργηθεί η ψηφοφορία στις 13 Μαΐου.