ΠΕΡ ΔΕΘ 1Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η συμμετοχή της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης στην 79η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης η οποία συγκέντρωσε το μεγαλύτερο ποσοστό συμμετεχόντων και επισκεπτών των τελευταίων ετών.

Η παρουσία της Περιφέρειας ΑΜ-Θ υπήρξε στοχευμένη, με καθαρό μήνυμα, που περιλάμβανε τους βασικούς άξονες της Επιχειρηματικότητας, της Καινοτομίας, του Τουρισμού, και της πλεονεκτικής γεωγραφικής Ταυτότητάς της.

Στο περίπτερο συμμετείχαν οι κάτωθι επιχειρήσεις με καινοτόμα προϊόντα, υπηρεσίες και τεχνολογίες, και για τις οποίες υπήρξε ιδιαίτερα έντονο ενδιαφέρον από Έλληνες και ξένους επισκέπτες.

– Green Cola Ε.Π.Α.Π.

– Όμιλος Πλαστικά Θράκης «Thrace Group»

– Prisma Ηλεκτρονικά ΑΒΕΕ

– Systems Sunlight ΑΒΕΕ

– Dasteri Systems S.A.

– TUVUNU Α.Ε.

– Ποτοποιία – Οινοποιία Θράκης ABEE

– Απόστολος Παπαδόπουλος «Φρουτοπία»

– Blueberries «Βιοδράμα»

– Ε. Σπαρτάλης & Σια Ο.Ε. «Smart Foods»

– Σεργιαννίδης Γιώργος «Troufa Ser»

– ΑΣΟΠ Δράμας «Το ελληνικό Ρόδι»

– Παυλίδης Μάρμαρα Γρανίτες

– SciGen Technologies S.A.

 

ΠΕΡ ΔΕΘ 4

Στο τμήμα του περιπτέρου της ΠΑΜ-Θ όπου προβάλλονταν οι τουριστικές περιοχές και η δυνατότητα ποικίλων τρόπων ψυχαγωγίας και διαμονής,  εκφράστηκε η επιθυμία από εκατοντάδες τουρίστες να ενημερωθούν μέσα από τις τουριστικές εκδόσεις της Περιφέρειας και των επιμέρους Περιφερειακών Ενοτήτων.

Την προσοχή απέσπασε ο χάρτης της ΠΑΜ-Θ, στο κεντρικό σημείο του περιπτέρου, τονίζοντας με κάθε λεπτομέρεια τη μοναδική πλεονεκτική γεωγραφική της θέση σε σχέση με τις Βαλκανικές χώρες και την Ασία, ως πύλη μετακίνησης και επικοινωνιών εκατομμυρίων ανθρώπων.

Το περίπτερο της Περιφέρειας ΑΜ-Θ τίμησαν με την παρουσίας τους οι πολιτικοί αρχηγοί Αλέξης Τσίπρας και Πάνος Καμμένος, προσωπικότητες της πολιτικής και επιχειρηματικής ζωής, και πλήθος κόσμου.

ΠΕΡ ΔΕΘ 2

 

ΠΕΡ ΔΕΘ 3