Η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση του Δημοτικού Περιφερειακού Θεάτρου Κομοτηνής, συνεχίζοντας τη μέχρι τώρα πετυχημένη πορεία του Εργαστηρίου Θεατρικής Παιδείας, επαναλειτουργεί και φέτος τα σχετικά τμήματά του.

Το πρόγραμμα των θεατρικών προγραμμάτων θα είναι προσαρμοσμένο στις απαιτήσεις της κάθε ηλικίας στην οποία απευθύνονται.

Οι μόνες απαραίτητες προϋποθέσεις συμμετοχής, είναι η αγάπη για τον κόσμο του θεάτρου και η διάθεση για δημιουργική δουλειά.

Είναι ανοιχτό σε όλους εκείνους που τους «μαγεύει» το θέατρο. Είναι ένας τόπος γνωριμίας με τον κόσμο του θεάτρου και των παραστατικών τεχνών. Φιλοδοξεί να γίνει πεδίο γόνιμης συνάντησης νέων ερασιτεχνών με διάθεση για δημιουργική δουλειά.

Όσοι επιθυμούν να συμμετάσχουν στα παραπάνω τμήματα θα πρέπει να προσέλθουν στην πρώτη συνάντηση των τμημάτων στην Καπναποθήκη του Δήμου Κομοτηνής:

Α) Για το Παιδικό τμήμα, την Τρίτη 2 Οκτωβρίου 2018, από τις 6:30 το απόγευμα έως τις 8:30 το βράδυ.

Β) Για το Εφηβικό τμήμα, την Τρίτη 2 Οκτωβρίου 2018, από τις 8:30 έως τις 10:30 το βράδυ.

Γ) Για το τμήμα Ενηλίκων αρχαρίων, την Τετάρτη  3 Οκτωβρίου 2018, από τις 8 έως τις 10 το βράδυ.

Για περισσότερες πληροφορίες και διευκρινήσεις οι ενδιαφερόμενοι/ες μπορούν να επικοινωνούν με τη γραμματεία του ΔΗΠΕΘΕ, στα τηλέφωνα: 2531025970 και 2531037770.