Στις 5 Σεπτεμβρίου ξεκινούν οι εγγραφές  στο Σκακιστικό Τμήμα του Εθνικού Αλεξανδρούπολης για την περίοδο 2017-2018.

Μια ακόμη χρονιά, με πολύ μεράκι, αγάπη για το σκάκι και νέους στόχους, ξεκινά για το Σκακιστικό Τμήμα του Εθνικού Αλεξανδρούπολης.

Ο σύλλογος έχει στο δυναμικό του εμπειρότατους προπονητές- εκπαιδευτές, που διδάσκουν σκάκι στα παιδιά και τα προετοιμάζουν για τη συμμετοχή τους σε Πρωταθλήματα Περιφέρειας, Σχολικά, Πανελλήνια, Πανευρωπαϊκά, κ.ά.

Τέσσερα παιδιά των ακαδημιών του Εθνικού συμμετείχαν φέτος στην Ομάδα και έπαιξαν στο Πρωτάθλημα της Α΄ Εθνικής κατηγορίας! Έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό, αγωνίστηκαν με πάθος, και συνέβαλαν και εκείνα στην καθιέρωση της Ομάδας στην κορυφαία κατηγορία και στην κατάκτηση της 15ης θέσης μεταξύ 34 Ομάδων στο Πρωτάθλημα!

Φέτος στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα που έχει σχεδιάσει το Σκακιστικό Τμήμα για τις ακαδημίες του, εκτός από τα θεωρητικά μαθήματα που θα παρακολουθούν τα παιδιά, θα κάνουν και προπονητικούς αγώνες, υπό την επίβλεψη προπονητή με ρολόι και καταγραφή παρτίδας, την οποία θα έχουν και τη δυνατότητα ανάλυσης.

Οι εγγραφές θα γίνονται κάθε Τρίτη, Πέμπτη και Παρασκευή, 6 – 8 το απόγευμα, και τα εκπαιδευτικά  προγράμματα  ξεκινούν από τις  αρχές Οκτωβρίου.

Το Σκακιστικό Τμήμα του Εθνικού διαθέτει τμήματα: Αρχαρίων, Νηπίων, Δημοτικών, Γυμνασίων, Λυκείων και Ενηλίκων.

Πληροφορίες: Σκακιστικό Τμήμα Εθνικού (Πλατεία Πολυτεχνείου, 1ος όροφος, παλιό Δημαρχείο) – 6944128538 – facebook: Εθνικός Σκάκι.