Τις περιοδείες στα χωριά της Ροδόπης ξεκίνησε ο βουλευτής Ροδόπης της ΝΔ, Ευριπίδης Στυλιανίδης, επισκεπτόμενος: Ασκητές, Κρωβύλη, Διώνη, Στρύμη, Πάμφορο, Καλλιθέα, Θρυλόριο, Υφαντές, Κρανοβούνια, Παγούρια, Πόρπη, Γλυφάδα, Μέση.

Σε συζητήσεις με αγρότες ο κ. Στυλιανίδης επισήμανε την «αστοχία και το υψηλό κόστος των επαναλαμβανόμενων εκλογικών αναμετρήσεων», καθώς και την «επίπτωση της άδικης φορολόγησης των αγροτών, που ήλθε ως αποτέλεσμα μιας κακής δήθεν διαπραγμάτευσης, η οποία έφερε το πανάκριβο “Μνημόνιο Τσίπρα-Καμένου”».

Ο κ. Στυλιανίδης τόνισε ακόμη: «Δεν πρέπει πλέον να πιστεύετε κανέναν από αυτούς που σας υπόσχονται ότι θέλετε να ακούσετε. Μόνο η αλήθεια και η σκληρή προσπάθεια θα φέρει γρήγορα αποτέλεσμα και θα μας βγάλει από τα αδιέξοδα. Η Ελλάδα χρειάζεται επειγόντως αποτελεσματική κυβέρνηση, και η Ροδόπη ισχυρή και διεκδικητική εκπροσώπηση. Τώρα μας γνωρίζετε όλους. Εσείς συγκρίνετε και αποφασίστε σωστά. Δε χωρούν πλέον πειραματισμοί και χάσιμο χρόνου. Μπορούμε να πάμε τη Ροδόπη στην κορυφή και το αποδείξαμε. Δώστε μας τη δύναμη και θα τα καταφέρουμε».

Οι περιοδείες στη Ροδόπη θα συνεχιστούν, ενώ ενδιαμέσως ο Ευρ. Στυλιανίδης θα πραγματοποιήσει κεντρικές ομιλίες στη Θεσσαλονίκη και στους νομούς της Κεντρικής Μακεδονίας, όπου έχει αναλάβει τον συντονισμό του προεκλογικού αγώνα της Νέας Δημοκρατίας, και παράλληλα θα εμφανιστεί σε πολιτικές τηλεοπτικές εκπομπές.

Στις 15 του μηνός θα πραγματοποιήσει τη κεντρική ομιλία στην Κομοτηνή.