Ξεκίνησε με Αγιασμό το σεμινάριο «Δυσλεξία και Εκπαίδευση» της Ι.Μ. Μαρωνείας & Κομοτηνής

??????????????????????

??????????????????????Ξεκίνησε σήμερα, με την τέλεση του Αγιασμού από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Μαρωνείας & Κομοτηνής κ.κ. Παντελεήμονα, το ταχύρρυθμο (διάρκειας δύο μηνών) πρόγραμμα επιμόρφωσης της Ιεράς Μητρόπολης Μαρωνείας και Κομοτηνής, με θέμα «Δυσλεξία και Εκπαίδευση – Προσεγγίσεις και Τεχνικές Αντιμετώπισης».

Διδάσκων του προγράμματος είναι ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης π. Απόστολος Καβαλιώτης, Δρ. Ειδικής Παιδαγωγικής και Ψυχολογίας του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, τον οποίο ο κ. Παντελεήμων ευχαρίστησε για τη σύμπραξη, όπως άλλωστε και τον Διευθυντή και τους Καθηγητές του Μουσικού Σχολείου Κομοτηνής, στο αμφιθέατρο του οποίου θα πραγματοποιούνται τα μαθήματα κάθε Τρίτη κατά τις ώρες 16:00 – 19:00.

Από την πλευρά του π. Απόστολος Καβαλιώτης, εξέφρασε τις δικές του ευχαριστίες για τη συνεργασία προς τον Μητροπολίτη, και τον συνεχάρη για την πρωτοβουλία, η οποία όπως τόνισε «αποτελεί έμπρακτη μέριμνα στην άσκηση της ποιμαντικής του διακονίας και ιδιαιτέρως των νέων, καθώς το πρόγραμμα συμβάλλει στην επισήμανση ιδίως από μέρους των εκπαιδευτικών, των μαθησιακών προβλημάτων, και στην αντιμετώπισή τους». Μάλιστα, κατέθεσε τη διάθεσή του για τη συνέχιση της συνέργειας των δύο πλευρών, με τη διοργάνωση και άλλων ανάλογων προγραμμάτων κατάρτισης.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει τα κυριότερα θεωρητικά, μεθοδολογικά και ερευνητικά ζητήματα που θέτουν οι μελέτες για τη δυσλεξία, με σκοπό να συνθέσει την ειδική αγωγή και εκπαίδευση με την έρευνα, και να εξετάσει με ολοκληρωμένο τρόπο όλους τους τομείς που αφορούν την εκπαίδευση των παιδιών με δυσλεξία.

Στους συμμετέχοντες θα δοθούν βεβαιώσεις παρακολούθησης.

??????????????????????

??????????????????????

??????????????????????

??????????????????????

??????????????????????

 

Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Ωδείο Μ. Συκάκη: Υψηλό επίπεδο σπουδών & Σύγχρονες εκπαιδευτικές μέθοδοι
Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία
Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κομοτηνή

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

ΠΑΡΤΕ... ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ
Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Νέες γεύσεις, “αντικριστών” ψητών, σας περιμένουν στον “Μπουφέ του Σταθμού” στην Κομοτηνή
Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood