Ξεκίνησε η διάθεση της Eπιδοτούμενης Υπηρεσίας Nova Freeview προς όλους τους δικαιούχους της δράσης «Επιχορηγούμενη Δορυφορική Πρόσβαση των Μονίμων Κατοίκων των Απομακρυσμένων Περιοχών της Χώρας» του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης.

Η Nova συμμετέχει στη δράση με την επιδοτούμενη υπηρεσία Nova Freeview προσφέροντας δωρεάν δορυφορική πρόσβαση σε τηλεοπτικό περιεχόμενο, ενώ μετά την ολοκλήρωση της πιλοτικής φάσης, η δράση πλέον επεκτείνεται σε όλους τους δικαιούχους των Νομών Δωδεκανήσου, Έβρου, Ξάνθης, Ροδόπης, Σάμου και Χίου. Ειδικότερα, μέχρι τις 27 Μαΐου, οι δικαιούχοι των Νομών Έβρου, Ξάνθης και Ροδόπης θα μπορούν να εξυπηρετούνται αποκλειστικά μέσω της Nova.

Με την επιδοτούμενη υπηρεσία Nova Freeview, oι δικαιούχοι των συγκεκριμένων περιοχών μπορούν να αποκτήσουν εντελώς δωρεάν και για πάντα δορυφορική πρόσβαση στους μεγαλύτερους ελληνικούς τηλεοπτικούς σταθμούς ελεύθερης λήψης καθώς και σε περισσότερα από διακόσια ελεύθερα δορυφορικά κανάλια απολαμβάνοντας μοναδική ποιότητα σήματος, εικόνας και ήχου.

Ειδικότερα, η υπηρεσία περιλαμβάνει τα μεγαλύτερα ελληνικά κανάλια: Βουλή, ΕΡΤ1, ΕΡΤ2, ΕΡΤ3, ΕΡΤ HD, MEGA, ANT1, STAR, ALPHA, ΣΚΑΙ, Μακεδονία TV, Kontra Channel, Epsilon TV, Action 24 και MAD.

Επιπλέον, αποκλειστικά μέσω της Nova, oι δικαιούχοι της δράσης θα έχουν:

  • Την ευκαιρία να παρακολουθούν δωρεάν και για πάντα τρία μοναδικά κανάλια, το Novasports24HD με αποκλειστικές ειδήσεις και στιγμιότυπα από όλες τις μεγάλες αθλητικές διοργανώσεις των καναλιών Novasports, το Novasportsstories με ιστορικές στιγμές του ελληνικού αθλητισμού που άφησαν εποχή, καθώς και το Nova MADGREEKζ με τα δημοφιλέστερα hits της σύγχρονης ελληνικής μουσικής.
  • Πρόσβαση στους δημοφιλέστερους ραδιοφωνικούς σταθμούς: Love Radio, Melodia, Skai, Sport 24, GreekChurch, MAD Radio, Real FM, ΒΗΜΑ FM, Στο κόκκινο, Παραπολιτικά, Sport FM, Πρώτο Πρόγραμμα, Δεύτερο Πρόγραμμα, Τρίτο Πρόγραμμα, ΕΡΑ σπορ, Kosmos, Voice of Greece.
  • Εντελώς δωρεάν και το Nova Family pack για τρεις μήνες, το οποίο περιλαμβάνει τα κορυφαία κανάλια ντοκιμαντέρ παγκοσμίως, τα πιο δημοφιλή παιδικά για παιδιά και εφήβους, σπορ από όλο τον κόσμο, μουσική, διεθνείς ειδήσεις στην ελληνική γλώσσα, και το Novalife με ταινίες Α’ προβολής, πριν την προβολή τους από την ελεύθερη τηλεόραση και δημοφιλείς ξένες σειρές σε νέους κύκλους επεισοδίων αμέσως μετά την προβολή τους από την Αμερική!

Μαζί με τη δωρεάν δορυφορική πρόσβαση, προσφέρεται όλος ο απαραίτητος δορυφορικός εξοπλισμός Νova (αποκωδικοποιητής, κεραία, κ.λπ.) και η εγκατάστασή του, χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση για τους δικαιούχους.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν την αίτησή τους στα καταστήματα Νova της περιοχής τους και στους εξουσιοδοτημένους συνεργάτες Nova, αφού πιστοποιηθούν ως δικαιούχοι της δράσης από τους Δήμους τους.

Αναλυτικές πληροφορίες & προϋποθέσεις στο http://www.nova.gr/novafreeview

* Καταστήματα Nova Αλεξανδρούπολης: Λ. Δημοκρατίας 39 και 14ης Μαίου 19 (Άνοδος) Τηλ. 2551038444.

* Κατάστημα Nova Κομοτηνής: Νικ. Ζωίδη 35 Τηλ. 2531073444.

* Κατάστημα Nova Ορεστιάδας: Κωνσταντινουπόλεως 208 Τηλ. 2552027444.