Ξεκίνησαν τα δωρεάν σεμινάρια Η/Υ από το ΕΒΕ Ροδόπης για τα μέλη του

Θα ακολουθήσουν δράσεις εκμάθησης ξένων γλωσσών, βασικών οικονομικών αρχών, κοστολόγησης υπηρεσιών, κ.ά.
Υπολογιστές 3

Δωρεάν σεμινάρια για την εκμάθηση χρήσης Ηλεκτρονικών Υπολογιστών ξεκίνησαν στο Κέντρο Εκπαίδευσης Μελών του Επαγγελματικού και Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Ροδόπης.

Τα σεμινάρια είναι διάρκειας δεκαπέντε ωρών και δύο κύκλων, για αρχάριους και προχωρημένους, και αφορούν επεξεργασία κειμένου (Word), λογιστικά φύλλα (Excel), υπηρεσίες διαδικτύου (Internet & Outlook), διαχείριση Η/Υ (Windows), παρουσιάσεις (Power Point) και βάσεις δεδομένων (Access). Το κάθε τμήμα αποτελείται από δεκαπέντε συμμετέχοντες.

Κατά την έναρξη των σεμιναρίων ο Πρόεδρος κ. Γραβάνης Αντώνης δήλωσε:

Ξεκίνησαν τα δωρεάν σεμινάρια Η/Υ από το ΕΒΕ Ροδόπης για τα μέλη του«Σήμερα ξεκίνησε το πρώτο τμήμα σεμιναρίων για χρήση Η/Υ για τα μέλη του Επαγγελματικού και Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Ροδόπης. Από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε το νέο Δ.Σ., θέσαμε ως στόχο τη μέγιστη αξιοποίηση του Κέντρου Εκπαίδευσης Μελών Επιμελητηρίου για την επιμόρφωση των μελών μας σε διάφορα θέματα που άπτονται των επιχειρηματικών τους δραστηριοτήτων. Αρχίσαμε με τη χρήση Η/Υ για αρχάριους αλλά και προχωρημένους, και θα συνεχίσουμε και με άλλους τομείς, όπως ξένες γλώσσες, βασικές οικονομικές αρχές, κοστολόγηση υπηρεσιών και άλλα. Τα σεμινάρια και μαθήματα αυτά θα είναι διαρκή και θα λειτουργούν όποτε συμπληρώνονται τα τμήματα και υπάρχει ενδιαφέρον. Καλούμε τα μέλη μας που ενδιαφέρονται, να επικοινωνούν με τις υπηρεσίες του Επιμελητηρίου και να δηλώσουν συμμετοχή. Προτεραιότητά μας είναι να είμαστε δίπλα σε όλα τα μέλη μας και να συμβάλλουμε στην τεράστια προσπάθεια που κάνουν να διατηρήσουν τις επιχειρήσεις τους ανταγωνιστικές σε αυτό το δύσκολο οικονομικό περιβάλλον. Πιστεύουμε στις επιχειρήσεις της περιοχής μας και τους ανθρώπους τους, και θα συνεχίσουμε να αναλαμβάνουμε πρωτοβουλίες που στοχεύουν στην βελτίωση της καθημερινότητας τους».

Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood