– Εκπαιδευτικό πρόγραμμα για μαθητές με θέμα «Παραδοσιακά Επαγγέλματα» θα υλοποιήσει φέτος ο Μορφωτικός Όμιλος Κομοτηνής.

Μια ακόμη δημιουργική χρονιά, γεμάτη παράδοση, κέφι και μεράκι, και έτσι όπως αρμόζει στην ιστορία των 57 ετών λειτουργίας του, ξεκίνησε για τον Μορφωτικό Όμιλο Κομοτηνής, ο οποίος δεκαετίες τώρα αποτελεί τον σημαντικότερο πρεσβευτή του τόπου στη υπόλοιπη Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Οι εγγραφές στη Σχολή Ελληνικών Παραδοσιακών Χορών ξεκίνησαν από 1/9 και θα πραγματοποιούνται όλο τον Σεπτέμβριο, από Δευτέρα ως και Παρασκευή, και ώρες 6:30 μ.μ. – 8:30 μ.μ., στο Εντευκτήριο του Ομίλου (οδός Αγίου Γεωργίου 26, τηλ: 2531024554).

Ο Πρόεδρος του Μορφωτικού ομίλου Κομοτηνής κ. Στέφανος Κούκλαρης (αριστερά), και ο Διευθυντής της Σχολής Παραδοσιακών Χορών κ. Βασίλης Βασιλείου.
Ο Πρόεδρος του Μορφωτικού ομίλου Κομοτηνής κ. Στέφανος Κούκλαρης (αριστερά), και ο Διευθυντής της Σχολής Παραδοσιακών Χορών κ. Βασίλης Βασιλείου.

Διευθυντής της Σχολής για άλλη μια χρονιά θα είναι ο βραβευμένος χορευτής – χοροδιδάσκαλος Βασίλης Βασιλείου, και την ομάδα χοροδιδασκάλων απαρτίζουν μέλη του χορευτικού συγκροτήματος.

Παράλληλα, και φέτος θα συνεχιστούν οι υπόλοιπες δράσεις του Ομίλου, όπως διαλέξεις και εκδρομές ποικίλης ύλης (κοινωνικές, μορφωτικές, ψυχαγωγικές), αλλά και εθελοντικές δράσεις για φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Συγχρόνως, ο Όμιλος φέτος θα υλοποιήσει εκπαιδευτικό πρόγραμμα που θα απευθύνεται στους μαθητές των σχολείων της περιοχής, με θέμα τα Παραδοσιακά Επαγγέλματα.