Με το δεξί ξεκίνησε τις υποχρεώσεις του για τη νέα αγωνιστική χρονιά ο Ποδηλατικός Σύλλογος Κομοτηνής «Θράκας Ιππέας», αφού στις δύο πρώτες διασυλλογικές διοργανώσεις, συγκέντρωσε έξι μετάλλια: ένα χρυσό, τρία αργυρά και δύο χάλκινα.

Η αρχή έγινε με τον διασυλλογικό αγώνα ορεινής ποδηλασίας Macedonian Trophy 2015 του Κιλκίς, με έντονα τα στοιχεία του ανταγωνισμού μιας και υπήρχαν συμμετοχές από συλλόγους όλης της βόρειας Ελλάδος. Την παράσταση έκλεψαν οι μικρές κατηγορίες, καθώς στην ειδικά διαμορφωμένη πίστα που είχε κατακλυστεί από θεατές, αγωνίστηκαν με απαράμιλλη αποφασιστικότητα και προσέφεραν πλούσιο θέαμα. Ο «Θράκας Ιππέας» με δωδεκαμελή αγωνιστική ομάδα και με συμμετοχή σχεδόν σε όλες τις κατηγορίες κατάφερε να κερδίσει:

ΘΡΑ ΧΡΥ– Ένα χρυσό στην κατηγορία ανδρών με τον Ιορδανίδη Αλέξανδρο.

– Ένα αργυρό στην κατηγορία πανκορασίδων με την Γκογκότση Χρυσούλα.

– Ένα αργυρό στην ανοιχτή κατηγορία με τον Δημουλά Κωνσταντίνο.

– Ένα χάλκινο στην κατηγορία μίνι-μικρά με τον Φραντζή Νικόλαο.

ΘΡΑ ΜΙΚΡΟΣΑκολούθησε ο διασυλλογικός αγώνας αντοχής δρόμου στην Καλαμάτα με την ονομασία «2ος Γύρος Αρφάρα-Πήδημα», υψηλού επιπέδου και συναγωνισμού, όπου:

– Ο Κανελλόπουλος Σταύρος κατέκτησε το αργυρό μετάλλιο.

– Ο Δημητρακόπουλος Δημήτρης κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο.

Παράλληλα, σε πολύ καλή θέση πλασαρίστηκε και ο τρίτος αθλητής που συμμετείχε με τη φανέλα του «Θράκα Ιππέα», Χριστοδουλάκης Γεώργιος, ενώ πολύ καλές θέσεις κατέλαβαν ΘΡΑ ΟΛΟΙκαι οι υπόλοιποι αθλητές του «Θράκα Ιππέα», και πιο συγκεκριμένα: 5ος στους έφηβους ο Γκογκότσης Απόστολος, 5η στις κορασίδες στην πρώτη της συμμετοχή η Δαρόγλου Τάνια, 12ος και 13ος στους παίδες ο Ακριτίδης Αθανάσιος και Σαρχοσάκης Ιωάννης αντίστοιχα, και στους παμπαίδες, 15ος και 17ος αντίστοιχα, ο Δημουλάς Γαβριήλ και ο Μαρσίδης Κωνσταντίνος. Πολύ καλή συμμετοχή κατέγραψε και η Θεοδοσιάδου Χριστίνα στον πρώτο της αγώνα.

Με ανακοίνωσή του ο «Θράκας Ιππέας», ευχαριστεί τους χορηγούς του για την ένθερμη υποστήριξή τους, και ιδιαίτερα τον Μέγα Χορηγό, τα Αστικά ΚΤΕΛ Κομοτηνής.