Ξάνθη: Ενδυνάμωση της θεσμικής υποστήριξης της ΟΕΒΕ, από τη ΓΣΕΒΕΕ

ΟΕΒΕΞ 1

Με αφορμή την υλοποίηση του έργου «Ενδυνάμωση της θεσμικής υποστήριξης των κλαδικών και τοπικών Ομοσπονδιών της ΓΣΕΒΕΕ»* που υλοποιείται από το Ινστιτούτο Μικρών Επιχειρήσεων της ΓΣΕΒΕΕ, σε συνεργασία και με την Ομοσπονδία Επαγγελματιών, Βιοτεχνών, Εμπόρων Ξάνθης, μεταξύ δεκάδων τοπικών και κλαδικών Ομοσπονδιών πανελλαδικά, πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η πρώτη συνάντηση της νεοεκλεγείσας Διοίκησης της ΟΕΒΕ Ξάνθης με τα Σωματεία-μέλη της για την παρουσίαση του έργου.

Στη συνάντηση εκπροσωπήθηκε ενεργά το σύνολο των Σωματείων της ΟΕΒΕ Ξάνθης με τα οποία ο Εκτελεστικός Αντιπρόεδρος του ΙΜΕ ΓΣΕΒΕΕ κ. Ιωάννης Παπαργύρης, ο οποίος ανταποκρίθηκε στην πρόσκληση του Δ.Σ. της ΟΕΒΕ Ξάνθης και συμμετείχε στην συνάντηση, έκανε έναν ζωντανό, επίκαιρο κι εποικοδομητικό διάλογο για τη μελέτη, τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι επαγγελματίες και τα καίρια και διαχρονικά συνδικαλιστικά ζητήματα που αφορούν όλες τις επιχειρήσεις μικρού και μεσαίου μεγέθους και που η ΓΣΕΒΕΕ υποβάλλει ως διεκδικήσεις στον διάλογό της με την εκάστοτε κυβέρνηση.

ΟΕΒΕΞ 2Ο κ. Παπαργύρης υπογράμμισε τη σημασία που έχει η συμμετοχή όλων των Σωματείων στην έρευνα που διεξάγεται στο πλαίσιο της μελέτης ώστε να αποτυπωθεί με τον πιο διαυγή και αντιπροσωπευτικό τρόπο η υφιστάμενη κατάσταση της τοπικής οικονομίας, να αναδειχθούν οι προοπτικές ανάπτυξης αλλά και να υποστηριχθούν οι δράσεις της ΟΕΒΕ Ξάνθης για να ενισχυθεί η επιχειρησιακή και θεσμική της λειτουργία καθώς και η συμμετοχή της στον κοινωνικό διάλογο. Ο κ. Παπαργύρης τόνισε τη σημασία της ενεργού συνδικαλιστικής παρουσίας, τόσο στην Ξάνθη και στην Περιφέρεια ΑΜΘ όσο και πανελλαδικά, του κ. Σωτήρη Τσιακίρογλου, πρώην Πρόεδρου της ΟΕΒΕΞ, Μέλους του Προεδρείου της ΓΣΕΒΕΕ και Μέλους του ΙΜΕ ΓΣΕΒΕΕ, ο οποίος επίσης συμμετείχε στη συνάντηση για τον διάλογο με τα Σωματεία. Ο κ. Τσιακίρογλου επισήμανε τη σημασία της χρονικής συγκυρίας για την υλοποίηση τέτοιων πρωτοβουλιών που θα συμβάλλουν στη διαμόρφωση ενός νέου περιβάλλοντος επιχειρηματικής δραστηριοποίησης μέσα από την θεσμική ενίσχυση και την ακόμη μεγαλύτερη διασύνδεση όλων των συνδικαλιστικών βαθμίδων, ενώ δεν παρέλειψε να υπενθυμίσει τη συνεχή στήριξη της ΓΣΕΒΕΕ σε όλες τις δράσεις της Ομοσπονδίας.

Η Επιστημονική Συνεργάτις του ΙΜΕ ΓΣΕΒΕΕ στο συγκεκριμένο υποέργο, κα Θεοδώρα Αυγουλίδου, παρουσίασε τις τεχνικές πτυχές και την ανάγκη για στοχευμένη πληροφόρηση που θα οδηγήσει στη διαμόρφωση ενός επιχειρησιακού σχεδίου δράσης και, κατόπιν του έκδηλου ενδιαφέροντος των Σωματείων για συμμετοχή τους στην έρευνα αλλά και για την πληροφόρησή τους για τα αποτελέσματα της έρευνας, έχουν ήδη οργανωθεί διμερείς συναντήσεις στο προσεχές διάστημα.

Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Ωδείο Μ. Συκάκη: Υψηλό επίπεδο σπουδών & Σύγχρονες εκπαιδευτικές μέθοδοι
Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία
Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κομοτηνή

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

ΠΑΡΤΕ... ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ
Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Νέες γεύσεις, “αντικριστών” ψητών, σας περιμένουν στον “Μπουφέ του Σταθμού” στην Κομοτηνή
Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood