ΣΣυνελήφθησαν στην Ξάνθη, από αστυνομικούς του τοπικού Τμήματος Ασφάλειας, τρία άτομα, δύο ημεδαποί, ηλικίας 19 και 20 ετών και ένας 24χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Αλβανίας, κατηγορούμενα για πρόκληση επικίνδυνων σωματικών βλαβών σε βάρος 26χρονου αλλοδαπού, υπηκόου Πακιστάν.

Ειδικότερα, ο 26χρονος κατήγγειλε στο Τμήμα Ασφάλειας Ξάνθης, ότι ενώ βρισκόταν με άλλους δύο ομοεθνείς του σε κατάστημα στην Ξάνθη, τους πλησίασαν άγνωστα άτομα και ένα εξ αυτών του επιτέθηκε χτυπώντας τον με τα χέρια στο κεφάλι.

Μετά την καταγγελία του περιστατικού, οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν άμεσα σχετικές έρευνες και αναζητήσεις, κατά τη διάρκεια των οποίων συνέλαβαν αρχικά τον 20χρονο και κατόπιν τους άλλους δύο δράστες, εξακριβώνοντας πως ο 24χρονος Αλβανός ήταν αυτός που  κατάφερε τα χτυπήματα στον 26χρονο, ο οποίος μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Ξάνθης όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και αποχώρησε.

Σύμφωνα με την αστυνομία, ο 20χρονος ημεδαπός εμπλεκόμενος έχει απασχολήσει ξανά στο παρελθόν τις αστυνομικές αρχές για σωματικές βλάβες.