«Ξαναγεννήθηκε η ελπίδα και η ενότητα στην παράταξή μας».

Μήνυμα ενότητας με γνώμονα τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα για την Περιφέρεια ΑΜ-Θ, έστειλε ο κ. Νίκος Τσαλικίδης μετά το πέρας της εκλογικής διαδικασίας κατά την οποία εξελέγη Αντιπεριφερειάρχης Ροδόπης.

Χαρακτηριστικά, δήλωσε: «Η σημερινή εκλογική διαδικασία ολοκληρώθηκε με τους καλύτερους οιωνούς. Σήμερα ξαναγεννήθηκε η ελπίδα και η ενότητα στην παράταξή μας, σε μια περίοδο που οι αντιξοότητες και τα προβλήματα ξεπερνούν και υπερβαίνουν όλους μας. Μπορούμε λοιπόν ενωμένοι, συστρατευμένοι, να δουλέψουμε για το καλό της Περιφέρειάς μας και των συμπολιτών μας. Αυτό είναι το πρόσταγμά μας, αυτή είναι η ευθύνη μας, και αυτό θα κάνουμε όλοι μας, και σήμερα το δείξαμε με την εκλογική διαδικασία για το πρόσωπο του αντιπεριφερειάρχη Ροδόπης».

Ακόμη ο κ. Τσαλικίδης ευχαρίστησε τους χιλιάδες ψηφοφόρους που τον Μάιο του 2014 τον εξέλεξαν ως τον μοναδικό χριστιανό περιφερειακό σύμβουλο Ροδόπης, τονίζοντας: «Θέλω να ευχαριστήσω θερμά όλους τους συμπολίτες μου που με ανέδειξαν στη θέση του περιφερειακού συμβούλου, εκλογή που μου έχει δημιουργήσει έντονο και υψηλό αίσθημα ευθύνης για την επόμενη μέρα. Δεσμεύομαι ότι θα κάνω ότι μπορώ καλύτερο κι ότι περνάει από το χέρι μου, για να μπορέσουμε να πάμε τον τόπο μας μπροστά. Να δούμε το μέλλον με καθαρό μυαλό, και να συνεργαστούμε όλοι μαζί προς αυτή την κατεύθυνση».

Επίσης, ευχαρίστησε «και τους συναδέλφους περιφερειακούς συμβούλους οι οποίοι σεβάστηκαν και τίμησαν με τη στάση τους την υποψηφιότητά μου για τη θέση του αντιπεριφερειάρχη Ροδόπης», όπως είπε με νόημα…