Νυμφαία Κομοτηνής: Γερμανοί προσπάθησαν να φυγαδεύσουν Πακιστανούς στη Βουλγαρία

Συνελήφθησαν από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κομοτηνής.
1 (62)

Συνελήφθησαν στο Συνοριακό Σημείο Διέλευσης Νυμφαίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κομοτηνής, δύο αλλοδαποί, υπήκοοι Γερμανίας, ηλικίας 40 και 19 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για παράβαση της νομοθεσίας περί αλλοδαπών. Επιπλέον, συνελήφθησαν δύο αλλοδαποί, υπήκοοι Πακιστάν, ηλικίας 25 και 21 ετών, κατηγορούμενοι για πλαστογραφία και παράβαση του νόμου περί αλλοδαπών.

Συγκεκριμένα, οι τέσσερις δράστες, επιβαίνοντες σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, με οδηγό και συνοδηγό τους δύο υπηκόους Γερμανίας, μετέβησαν στο Συνοριακό Σημείο προκειμένου να πραγματοποιήσουν έξοδο από τη χώρα.

Κατά τον έλεγχο διαπιστώθηκε ότι οι υπήκοοι Γερμανίας επιχείρησαν να διευκολύνουν την έξοδο από την Ελλάδα στη Βουλγαρία στους υπηκόους Πακιστάν, οι οποίοι κατείχαν και επέδειξαν στους αστυνομικούς δύο πλαστά δελτία ταυτότητας των αρχών της Κροατίας τα οποία κατασχέθηκαν όπως και το αυτοκίνητο.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στην Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ροδόπης, ενώ την προανάκριση ενήργησε το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Ιάσμου της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ροδόπης.

Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood