ΚΟΥΜΠΑΡΑΣ_2Ούτε ένα ούτε δύο ούτε τρία, αλλά…19 θέματα προς συζήτηση είχε η χθεσινή συνεδρίαση της ΝΟΔΕ Ροδόπης της Νέας Δημοκρατίας.

Κι αν από μόνος του ο αριθμός των θεμάτων αποτελεί…καινοφανές γεγονός για μια τοπική κομματική οργάνωση, πραγματικά περαιτέρω καινοτόμα για τα τοπικά (και όχι μόνο) κομματικά δρώμενα, είναι και η φύση ορισμένων εξ αυτών.

Όπως π.χ. η πρωτοβουλία να μοιραστούν σε στελέχη της παράταξης τετρακόσιοι…κουμπαράδες του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου προκειμένου να συγκεντρωθεί οικονομική ενίσχυση, ο προγραμματισμός εξορμήσεων για δεντροφυτεύσεις, ο άρδην εκσυγχρονισμός της υλικοτεχνικής υποδομής των γραφείων της οργάνωσης με εξοπλισμό video wall, ηλεκτρονικών υπολογιστών, κ.λπ., καθώς και η δημιουργία βιβλιοθήκης και «Σχολείου Επιμόρφωσης Στελεχών» – πρόσφατα εξάλλου συμμετείχαν σε ανάλογο σεμινάριο κατάρτισης, οι Υπεύθυνοι Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης και Κοινωνικής Δικτύωσης της ΝΟΔΕ, κ. Γιώργος Ταταράκης (γραμματέας της οργάνωσης) και κ. Ελένη Γελάτου (υπεύθυνη στρατηγικού σχεδιασμού).

Παράλληλα, στην αποψινή συνεδρίαση, γίνεται αποτίμηση των αποτελεσμάτων των πρόσφατων δημοτικών και περιφερειακών εκλογών, ενώ αναμένεται να δρομολογηθεί και εκδήλωση με θέμα τις πολιτικές εξελίξεις «στην Ελλάδα του Αύριο»…

Επιπλέον, θα αναλυθούν, η ομιλία του πρωθυπουργού Α. Σαμαρά στη ΔΕΘ, καθώς και οι εξαγγελίες του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης Α. Τσίπρα.

Είναι προφανές οτι ο χαρακτήρας της συνεδρίασης έχει άρωμα προεκλογικό…