ΜΠΟΛΙΟΣΝεκρός βρέθηκε δυστυχώς ο 76χρονος Απόστολος Μπόλιος από την Κομοτηνή, ο οποίος αγνοούνταν από τη Μεγάλη Πέμπτη 17 Απριλίου.

Χθες βράδυ εντοπίστηκε το αυτοκίνητό του σε χείμαρρο του ποταμού Βοσβόζη στον παράδρομο της Εγνατίας Οδού στο ύψος του οικισμού της Παραδημής, και λίγα μέτρα από το όχημα βρέθηκε και η σορός του.

Είχε πάει για σαλιγκάρια

Ο ηλικιωμένος, περί τις 14:30 της Μεγάλης Πέμπτης έφυγε από το καφενείο όπου σύχναζε, προγραμματίζοντας να πάει να μαζέψει σαλιγκάρια για να προσφέρει μεζέ στην παρέα του. Πήγε στο σπίτι του για μεσημεριανό, και εν συνεχεία, περί τις 17:30, με το Ι.Χ. αυτοκίνητό του, ένα λευκό Volkswagen Vento με πινακίδες κυκλοφορίας ΚΟΑ 9129, μετέβη στο εξοχικό του στην Αρωγή για να εξοπλιστεί με μπότες και αδιάβροχο. Έκτοτε τα ίχνη του χάθηκαν, με την αστυνομία αλλά και τους οικείους του να τον αναζητούν όλον αυτόν τον καιρό εναγωνίως.

Οι βροχοπτώσεις της περιόδου του Απριλίου δυσχέραιναν τις αναζητήσεις, καθώς οι περιοχές των σαλιγκαρότοπων είχαν μεταβληθεί σε επικίνδυνους βάλτους, ενώ και οι χείμαρροι της περιοχής έχουν φουσκώσει.

Ο 76χρονος αναζητούνταν και μέσω της Υπηρεσίας Εθνικής Γραμμής SOS-SILVER ALERT 1065, και η ελπίδα όλων ήταν να είχε αποπροσανατολιστεί λόγω της πάθησής του και να κατευθύνθηκε σώος εκτός Κομοτηνής, όμως εν τέλει η μοίρα δυστυχώς άλλα επιφύλασσε…

Ο άτυχος άνδρας ήταν συνταξιούχος πολιτικός υπάλληλος (ηλεκτρολόγος) της πολεμικής αεροπορίας, και τα τελευταία χρόνια αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα. Ελάμβανε ωστόσο αγωγή, και σύμφωνα με τις μαρτυρίες των κοντινών του ανθρώπων, τους τελευταίους μήνες πριν την εξαφάνισή του είχε την καλύτερη διαύγεια και αντίληψη.