Σε τραγωδία εξελίχθηκε το ταξίδι προς την ελευθερία μιας οικογένειας Τούρκων. Η βάρκα που επέβαινε ζευγάρι δασκάλων και τα τρία παιδιά τους ανατράπηκε στον Έβρο.

Τα σωστικά συνεργεία ανέσυραν τις σορούς της μητέρας και του μόλις ενός έτους μωρού της, ενώ σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες για τον εντοπισμό των άλλων δύο παιδιών, 7 και 5 ετών.

Τραγική φιγούρα ο πατέρας που είδε την οικογένειά του να χάνεται μπροστά στα μάτια του. Συντετριμμένος περιέγραψε στον ALPHA την τραγωδία που ζει, απευθύνοντας ταυτόχρονα έκκληση να συνεχιστούν οι έρευνες. «Σας παρακαλώ με όλη μου την καρδιά να συνεχίσετε τις έρευνες», τόνισε, ενώ περιέγραψε τις συνθήκες της ανατροπής της βάρκας, αναφέροντας ότι χτύπησε σε κάποιο δέντρο ή θάμνο και άρχισαν να μπαίνουν νερά, με συνέπεια να αναποδογυρίσει.

Η γυναίκα του, όπως επισήμανε, δεν ήξερε κολύμπι και το νερό την παρέσυρε. Ο ίδιος προσπάθησε να σώσει τα δύο μεγαλύτερα παιδιά, αλλά δεν τα κατάφερε. Πλέον, παρότι οι ελπίδες να βρεθούν ζωντανά ολοένα και λιγοστεύουν, ο ίδιος εξακολουθεί να ελπίζει, ιδίως για το ένα που φορούσε και σωσίβιο.

Δείτε αναλυτικά τι δήλωσε στο ακόλουθο βίντεο:

Πηγή: Alphatv.gr

Επιμέλεια: Inkomotini.news