ΝΔΣΥΡΙΖΑ

Από το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

«Όπως αποκάλυψε ο βουλευτής  του ΣΥΡΙΖΑ κ. Αλέξης Μητρόπουλος στην εκπομπή του κ. Χατζηνικολάου, αλλά και παραδέχθηκε ο εκπρόσωπος τύπου κ. Σκουρλέτης στο ραδιόφωνο του SKAI, ο ΣΥΡΙΖΑ με κεντρική πολιτική του γραμμή αποφάσισε να απαγορεύσει στους βουλευτές και τα στελέχη του να εμφανίζονται στην τηλεόραση μαζί με τον Κοινοβουλευτικό Εκπρόσωπο της Ν.Δ. κ. Άδωνι Γεωργιάδη.

Η πρωτοφανής αυτή απόφαση έρχεται σε συνέχεια παρόμοιας απόφασης στοχοποίησης και αποκλεισμού συγκεκριμένων δημοσιογράφων, τηλεοπτικών εκπομπών και των εκπομπών της ΝΕΡΙΤ.

Είναι πλέον προφανές ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν μπορεί να κρύψει το αληθινό αντιδημοκρατικό του πρόσωπο.

Η Ν.Δ. καταγγέλλει την απόπειρα φίμωσης του κοινοβουλευτικού Εκπροσώπου της, και είναι απολύτως βέβαιη ότι δεν πρόκειται οι δημοσιογράφοι της χώρας να αποδεχτούν αυτόν τον αντιδεοντολογικό αποκλεισμό και να ζητούν την έγκριση του ΣΥΡΙΖΑ για το ποιους θα καλούν στις εκπομπές τους.

Σε κάθε περίπτωση δεν πρόκειται να ακολουθήσουμε τον ΣΥΡΙΖΑ  στον ολισθηρό αυτό δρόμο που ταιριάζει μόνον σε πρακτικές ολοκληρωτικών καθεστώτων.

Να είναι βέβαιοι ότι θα βρίσκουν μπροστά τους, είτε τους αρέσει είτε όχι, όλους τους εκπροσώπους και τα στελέχη της Ν.Δ. και θα παίρνουν παντού τις απαντήσεις τους».