Ο Αντώνης Σαμαράς με μία δήλωση κατά την οποία υπερασπίζεται το δικό του έργο, αποφάσισε να δείξει πόσο «λίγη» είναι η ΝΔ του Κυριάκου Μητσοτάκη, όχι μόνο γιατί δεν έχει στρατηγική, αλλά και γιατί έχει έναν αρχηγό που χρωστάει πολλά στον πρώην πρωθυπουργό.

Από την άλλη, έχουμε τα πρωτοκλασάτα στελέχη του Κώστα Σημίτη, όπως τους κυρίους Θεοδωρικάκο και Κοντογεώργη, που ο μεν πρώτος αν και προερχόμενος από το ΚΚΕ κάνει μαθήματα πολιτικής καθοδήγησης στους Νεοδημοκράτες, και ο δε δεύτερος, αν και υβριστής του Κώστα Καραμανλή, φτιάχνει το κυβερνητικό πρόγραμμα της ΝΔ.

Δεν βγάζεις άκρη με αυτή τη «νέα τοξική» εποχή της Νέας Δημοκρατίας. Καμία στρατηγική, καμία στόχευση, καμία πρόταση, την ώρα που ο ΣΥΡΙΖΑ προχωρά σε κοινωνική αφαίμαξη.

Η ΝΔ του Κυριάκου Μητσοτάκη, παραδομένη στον Αντώνη Σαμαρά και στον Κώστα Σημίτη λόγω εξαργύρωσης προσωπικών του επιταγών για τη στήριξη που δέχθηκε διαχρονικά και από τους δύο, οδηγείται καθημερινά σε πολιτικά Βατερλό, αφήνοντας την Ελλάδα ανυπεράσπιστη σε ΣΥΡΙΖΑ και δανειστές… Η ΝΔ σε απόγνωση και για κλάματα… – Πηγή: kentrodexios.wordpress.com

Η δήλωση του Αντώνη Σαμαρά:

«Η κυβέρνηση Τσίπρα υπογράφει όλα όσα κατήγγελλε μέχρι χθες. Γιατί την ακρίβεια, υπογράφει και επιβάλλει πολύ χειρότερα από αυτά που κατήγγελλε!

– Αυξάνει τον ΕΝΦΙΑ που θα «καταργούσε».

– Αυξάνει τον φόρο στο πετρέλαιο θέρμανσης που εμείς μειώσαμε.

– Επαναφέρει τον φόρο στο πετρέλαιο κίνησης ξανά στα επίπεδα του 2011, πριν δηλαδή τη μείωση 20% που εμείς κάναμε.

– Καταργεί την έκπτωση 30% του ΦΠΑ στα νησιά που εμείς διατηρήσαμε.

– Αυξάνει ξανά τον ΦΠΑ σε μεγάλη κατηγορία αγαθών στο 24%. Δεύτερη αύξηση σε λίγους μήνες.

– Και θεσπίζει «τέλη» παντού, από το internet και την τηλεόραση, μέχρι τα ξενοδοχεία και τα ενοικιαζόμενα δωμάτια.

– Ξεπουλάει τα «κόκκινα» δάνεια, εκχωρεί για 99 χρόνια τη διαχείριση της δημόσιας περιουσίας σε μια Εταιρεία που ελέγχεται από τους δανειστές.

Και το χειρότερο: Εμείς φέρναμε αποτελέσματα. Τώρα δεν την εμπιστεύονται ότι θα φέρει αποτελέσματα. Γι’ αυτό και της επιβάλλουν τον «κόφτη»! Οι «Αυταπάτες» (του ΣΥΡΙΖΑ) τελείωσαν. Η εξαπάτηση (του λαού) αποκαλύφθηκε. Η Νέμεσις δεν θα αργήσει…».

Επιμέλεια: inkomotini.gr