ΠΑΝΘΡΝίκησε και στο δεύτερο φιλικό παιχνίδι του ο Πανθρακικός, με το ίδιο σκορ, 1-0, επί πολωνικού εδάφους όπου πραγματοποιεί τη βασική του προετοιμασία, την ισραηλινή Ασντότ που πέρυσι είχε τερματίσει στην 8η θέση του πρωταθλήματος της χώρας της.

Η ομάδα του Άκη Μάντζιου παρουσιάστηκε και πάλι σοβαρή, χωρίς να υποπέσει σε πολλά λάθη, κρατώντας τους αντιπάλους σε μεγάλο μέρος της αναμέτρησης μακριά από την εστία της, και έχοντας όπως και στο προηγούμενο παιχνίδι την κατοχή και την κυκλοφορία της μπάλας.

Στο 15ο λεπτό οι Ισραηλινοί κέρδισαν αυστηρό πέναλτι, την εκτέλεση του οποίου ανέλαβε ο Μπέλο, αλλά ο Φερνάντες απέκρουσε.

Το γκολ που έκρινε τη συνάντηση πέτυχε στο 57΄ ο Μπαϊκάρα. Η φάση ξεκίνησε με σουτ του Ιγκόρ έξω από την περιοχή, η μπάλα εξοστρακίστηκε από αντίπαλο αμυντικό, έφτασε στον Λαδάκη, αυτός έστρωσε στον Τούρκο άσο του Πανθρακικού, και αυτός με δυνατό σουτ έξω από την περιοχή έστειλε την μπάλα στα αντίπαλα δίχτυα.

Λίγο πριν την λήξη του ματς χάθηκε μεγάλη ευκαιρία για τον Πανθρακικό να διπλασιάσει τα τέρματά του, αλλά το γύρισμα του Χασομέρη στον Λίτσκα που ήταν μόνος του μπροστά σε άδεια εστία, ανακόπηκε την τελευταία στιγμή σε κόρνερ από τους Ισραηλινούς.

Ο Α. Μάντζιος χρησιμοποίησε στην αρχική ενδεκάδα τους Φερνάντες, Χρήστου, Παπαγεωργίου, Σερφά, Εμπόου, Μεχία, Καθάριο, Γκιγιέρμο, Μπαϊκαρά, Ντιγκινό και Ιγκόρ, ενώ στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν και οι Αθανασιάδης, Ζδράβος–Ρίζος, Σαμπάτ, Λαδάκης, Τριανταφυλλάκος, Χασομέρης, Τσουμάνης και Λίτσκας.