Δίχως ακόμη να έχει ξεπεράσει το σοκ της δολοφονίας του 55χρονου ασφαλιστή η οποία έγινε γνωστή το μεσημέρι της Τρίτης 7/8, η κοινωνία της Ξάνθης έρχεται αντιμέτωπη με ένα ακόμη σοκαριστικό γεγονός: την αυτοκτονία, σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, το βράδυ της ίδιας μέρας, γνωστού επιχειρηματία της πόλης.

Σύμφωνα με το xanthi2.gr, στις 10:30 το βράδυ της Τρίτης 7/8, βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του στην οδό Βενιζέλου, μέσα σε λίμνη αίματος με όπλο στο χέρι του, 54χρονος Ξανθιώτης επιχειρηματίας τον οποίο από τις 2 το μεσημέρι τον αναζητούσαν οι οικείοι και φίλοι του. Αρχικά η Αστυνομία απέκλεισε την περιοχή και στη συνέχεια εντόπισε νεκρό τον κατά πως φαίνεται αυτόχειρα στο διαμέρισμά του. Η ώρα θανάτου προσδιορίζεται αργά το απόγευμα.

Ο γνωστός επιχειρηματίας οπτικών ειδών, παντρεμένος με δύο παιδιά, ήταν στην πόλη της Ξάνθης ενώ η οικογένειά του παραθέριζε στο εξοχικό της. Σύμφωνα με όσους τον γνώριζαν, δεν αντιμετώπιζε κανενός είδους οικονομικά ή άλλα προβλήματα.

Η Αστυνομία ερευνά το συμβάν, ενώ σε σχέση με τη φημολογία ότι η αυτοκτονία του επιχειρηματία μπορεί να σχετίζεται με τη δολοφονία του ασφαλιστή, αστυνομικές πηγές ανέφεραν στο xanthi2.gr ότι με βάση τα πρώτα ευρήματα δεν φαίνεται κάποια σχέση ενώ το όπλο του επιχειρηματία είναι διαφορετικού διαμετρήματος από αυτό που χρησιμοποιήθηκε στη δολοφονία του ασφαλιστή. Σε κάθε περίπτωση όλα τα ενδεχόμενα ερευνώνται από τις αστυνομικές αρχές.