Στο νομό Ροδόπης περιόδευσε την Πέμπτη ο γραμματέας του Κινήματος Αλλαγής, κ. Μανόλης Χριστοδουλάκης. Συνοδευόμενος από τον τοπικό βουλευτή κ. Ιλχάν Αχμέτ, τον βουλευτή Σερρών, κ. Μιχάλη Τζελέπη, τα μέλη της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής του κόμματος κ.κ. Γιώργο Πεταλωτή, Σιμπέλ Μουσταφάογλου και Γιάννη Νικολαϊδη, και τον γραμματέα της Νομαρχιακής Επιτροπής κ. Γιάννη Γκαράνη, πραγματοποίησε σειρά συναντήσεων και επισκέψεων.

Η πρώτη συνάντηση έγινε με τον κ. Φώτη Καραλίδη και τα μέλη της «Κοινωνικής Συμμαχίας», όπου συζητήθηκαν τα θέματα της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης. Ακολούθησε η επίσκεψη στον Δήμαρχο Κομοτηνής, κ. Γιώργο Πετρίδη, όπου τέθηκαν επί τάπητος ζητήματα που αφορούν στο Δήμο, αλλά και στο Κίνημα Αλλαγής, ενώ στη συνέχεια ο κ. Χριστοδουλάκης συναντήθηκε με τα στελέχη της Νομαρχιακής Επιτροπής και των Συντονιστικών Γραμματειών των Τοπικών Οργανώσεων του Νομού, με τα οποία συζήτησε για το πολιτικό πλαίσιο του ΚΙΝ.ΑΛ., για τα θέματα της επικαιρότητας, καθώς και για την οργανωτική προετοιμασία ενόψει της προεκλογικής περιόδου που εκτίμησε ότι ξεκινά.

Τέλος, δεν παρέλειψε να επισκεφτεί χωριά του νομού Ροδόπης, για να συζητήσει από κοντά με τους κατοίκους για τα θέματα της μειονότητας, αλλά και για τα προβλήματα του αγροτικού κόσμου και ειδικότερα τα θέματα που σχετίζονται με την ακαρπία των καπνών και την τεράστια οικονομική ζημιά των αγροτών. Δεσμεύτηκε δε ότι το Κίνημα Αλλαγής θα συνεχίσει τον αγώνα για άμεσες αποζημιώσεις και μέτρα ελάφρυνσης για το επόμενο χρονικό διάστημα.

Με την ολοκλήρωση της περιοδείας του στο νομό Ροδόπης, ο γραμματέας του Κινήματος Αλλαγής τόνισε: «Στείλαμε το μήνυμα ότι και στη Ροδόπη και παντού το Κίνημα Αλλαγής θα δώσει τις μάχες των επόμενων εκλογικών αναμετρήσεων με όλες του τις δυνάμεις, όποτε και αν γίνουν αυτές. Με τα στελέχη μας στην πρώτη γραμμή, με συγκεκριμένες προτάσεις και λύσεις για τα προβλήματα των συμπολιτών μας. Με την κοινωνία ενωμένη».