(ΒΙΝΤΕΟ) Μια σπάνια μουσική παράσταση «Duo Scaramouch» με δύο πιάνα, φιλοξενεί η Κομοτηνή

Στο πλαίσιο του «Κύκλου Μουσικής Δωματίου» της ΔΚΕΠΠΑΚ.
ΛΙΒΕΡΙΑΔΟΥ 3

Το Σάββατο 26 Μαΐου, στις 8:30 μ.μ., στο Μουσικό Σχολείο Κομοτηνής, θα κλείσει η αυλαία του νέου πολιτιστικού θεσμού που εγκαινίασε φέτος η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Πολιτισμού, Παιδείας και Αθλητισμού Κομοτηνής (ΔΚΕΠΠΑΚ), «Κύκλος Μουσικής Δωματίου», με την – με ελεύθερη είσοδο – εμφάνιση της Κομοτηναίας Κορίνας Σαμουρκασίδου και του Γεράσιμου Χοϊδά, οι οποίοι θα παρουσιάσουν έργα για δύο πιάνα των Bach, Beethoven, Schostakowitch,Brahms, Franck, Infante, Poulenc.

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ.

(ΒΙΝΤΕΟ) Μια σπάνια μουσική παράσταση «Duo Scaramouch» με δύο πιάνα, φιλοξενεί η Κομοτηνή

Η παράσταση επρόκειτο να πραγματοποιηθεί στις 24/3 αλλά για λόγους υγείας των συντελεστών είχε αναβληθεί, όπως υπενθύμισε η Πρόεδρος της ΔΚΕΠΠΑΚ κ. Νατάσα Λιβεριάδου.

Δυο λόγια για το τι θα απολαύσουμε…

(ΒΙΝΤΕΟ) Μια σπάνια μουσική παράσταση «Duo Scaramouch» με δύο πιάνα, φιλοξενεί η ΚομοτηνήΤι είναι καλύτερο από δύο χέρια σε ένα πιάνο; Μα φυσικά … τέσσερα χέρια σε ένα πιάνο! Ειδικά όταν πρόκειται για τα χέρια της Κορίνας Σαμουρκασίδου και του Γεράσιμου Χοϊδά, δύο ερμηνευτών που διακρίνονται για τη δεξιοτεχνία και τη φαντασία τους, και επιτυγχάνουν τον απόλυτο συγχρονισμό αλλά και παλμό! Οι Χοϊδάς-Σαμουρκασίδου ερμηνεύουν έργα από όλο το ρεπερτόριο – κλασσικό, σύγχρονο, τζαζ, ιμπρεσιονιστικό – επιλέγοντας προγράμματα που ταιριάζουν στον χαρακτήρα κάθε χώρου, κάθε περίστασης και εκδήλωσης, με στόχο να συμπαρασύρουν και να συγκινήσουν το κοινό, κάνοντας το πιάνο να ηχεί μοναδικά σε όλη του την έκταση, όλο του τον όγκο και την ποικιλία των ηχοχρωμάτων του. Το Piano Duo είναι ο συνδυασμός που επέλεγαν οι ίδιοι οι δημιουργοί όταν ήθελαν να αποδώσουν στο πιάνο τον πλούτο της συμφωνικής ορχήστρας. Μέχρι και τον 21ο αιώνα, το Piano Duo (τέσσερα χέρια ή δύο πιάνα) εντυπωσιάζει, ζωντανεύοντας τη μουσική με δυναμισμό μέσα από τον συγχρονισμό και τη σύμπραξη όχι ενός, αλλά δύο ερμηνευτών.

Θυμηθείτε τις προηγούμενες τρεις συναυλίες:

 

Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood