Ασημένιο μετάλλιο στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα Ορεινής Ποδηλασίας.

Το αργυρό μετάλλιο της κατηγορίας Elite, με τα χρώματα της Εθνικής Ελλάδος, στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα Ορεινής Ποδηλασίας Cross Country XCO που πραγματοποιήθηκε στη Ναύπακτο, κατάκτησε ο Χαρούν Μολλά του Αθλητικού Ποδηλατικού Συλλόγου “Θράκας Ιππέας” Κομοτηνής, με χρόνο 1:51.29.

“Ήταν ένας από τους σημαντικότερους στόχους μου για τη φετινή χρονιά. Ένα ασημένιο μετάλλιο γεμάτο περηφάνια αφού αγωνίστηκα με τη φανέλα της Εθνικής Ελλάδας. Χρωστώ ένα μεγάλο ευχαριστώ στους χορηγούς μου Electric Rev by Helma, στον προπονητή μου Γιάννη Ταμουρίδη, στην ομάδα μου τον “Θράκα Ιππέα” Κομοτηνής, και στους ανθρώπους που πιστεύουν σε εμένα και με στηρίζουν με τον δικό τους τρόπο”, ανέφερε στις δηλώσεις του ο Κομοτηναίος πρωταθλητής του Mountain Bike.

Την πρώτη θέση της κατηγορίας Elite κέρδισε ο Δημήτρης Αντωνιάδης (1:44.31), ενώ στην τρίτη τερμάτισε ο Τούρκος Abdulkadir Kelleci (1:52.43).

Στη διοργάνωση έλαβαν μέρος 120 ποδηλάτες από εννέα χώρες (Βοσνία-Ερζεγοβίνη, Κόσοβο, Κύπρο, Μαυροβούνιο, Ρουμανία, Σερβία, Τουρκία, πΓΔΜ, Ελλάδα).