ΔΑΠΕΡΓΟΛΑΣ (1)Επιμένει η παράταξη του Νεκτάριου Δαπέργολα να καταλογίζει σε εκείνη της Ελένης Λαφτσή, «έωλες συνομωσιολογικές ανοησίες».

Πιο συγκεκριμένα, στη νέα του απάντηση ο «Σπάρτακος», αναφέρει:

«Απόλυτη σιωπή πράγματι για…ταμπακέρες, γιατί απλούστατα δεν υπάρχουν τέτοιες (παρά μόνο στο μυαλό όσων βλέπουν παντού υπόγειες συναλλαγές).

Η κ. Φελίνα Καζάκου, όντως υπερψήφισε τον Νεκτάριο Δαπέργολα για την Οικονομική Επιτροπή, για λόγους ωστόσο που αφορούν στην ίδια (και – εξ όσων γνωρίζουμε – έχει ήδη επισημάνει σε πρόσφατη ραδιοφωνική της συνέντευξη).

Όλα τα υπόλοιπα αποτελούν, επαναλαμβάνουμε, έωλες συνομωσιολογικές ανοησίες.

Όσο για την «ΠΟΛΗ-τική Ανατροπή», που δυστυχώς συνεχίζει την προσφιλή τακτική της επίρριψης λάσπης στον ανεμιστήρα (ξέρουμε κι εμείς πάντως ποιοι στ’ αλήθεια χρησιμοποιούν συστηματικά και κατά κόρον τη σπίλωση, την ειρωνεία και τη διαβολή), αρκούμαστε να επισημάνουμε ότι αυτό που με θράσος βαφτίζουν «άθλια προσωπική επίθεση», ήταν απλώς μία ακριβοδίκαιη απάντηση στις δικές τους συκοφαντίες.

Εμείς κατανοούμε τη σύγχυσή τους. Καιρός να συνειδητοποιήσουν ωστόσο κι εκείνοι πως κανείς δεν έχει το ακαταλόγιστο, ούτε είναι στο απυρόβλητο: όποιος προκαλεί και προσβάλλει, θα μάθει (θέλει-δεν θέλει) να εισπράττει και τα επίχειρα…».