Παρόντες σε μια ακόμη διοργάνωση μαζικής προσέλευσης συμμετεχόντων και θεατών, ήταν οι διασώστες του παραρτήματος Ροδόπης του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, καλύπτοντας την απευκταία ανάγκη παροχής πρώτων βοηθειών και ιατροφαρμακευτικής υποστήριξης, στον πρώτο αγώνα του “3 RACE TUVUNU MTB CUP” που πραγματοποιήθηκε στο δάσος της Νυμφαίας Κομοτηνής από τον αθλητικό ποδηλατικό σύλλογο “Θράκα Ιππέα” Κομοτηνής.

Δεκατρείς τον αριθμό εθελόντριες και εθελοντές της οργάνωσης, ακροβολίστηκαν σε καίρια σημεία του στίβου αλλά και της υποδοχής και του πάρκινγκ, σε ετοιμότητα για παν ενδεχόμενο, και ελέγχοντας ανά πάσα στιγμή τα τεκταινόμενα. Ευτυχώς δεν χρειάστηκε η βοήθειά τους, ευτυχώς όμως που υπάρχουν…

“Ευχαριστούμε τα παιδιά του Ερυθρού Σταυρού που με την παρουσία τους και μόνο αισθανόμασταν ασφάλεια. Είναι τιμή για τον τόπο μας που τους έχουμε δίπλα μας. Να είναι πάντα καλά αναδεικνύοντας την ύψιστη αξία της έννοιας του εθελοντισμού”, ανέφερε ο Πρόεδρος του “Θράκα Ιππέα” κ. Κυριάκος Γκογκότσης, αναγνωρίζοντας τη σημασία της αποστολής τους.